YAŞAM

Bunalıma giren şahıs intihara kalkıştı

Bolu'da, dört katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahsı bir saat süren konuşmanın ardından kadın psikologlar aşağı indirdi.

14 Ocak 2013 Saat: 17:12
Bunalıma giren şahıs intihara kalkıştı
Bunalıma giren şahıs intihara kalkıştı
Saat 15:00 sıralarında Fevzi Paşa Caddesi'nde dört katlı bir binanın çatısında yaşanan olayda, aslen Karabüklü olduğu öğrenilen İbrahim Daloğlu (43) isimli şahıs, dilenerek para toplamaya başladı.

Yukarı Çarşı'da kıraathaneleri gezerek para toplamaya çalışan şahıs, daha sonra dört katlı bir apartmanın çatısına çıkarak araçların geçtiği yola kiremit atmaya başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri binanın etrafını şeritle çevreleyerek yolu trafiğe kapattı.

İlk olarak bir polis memuru çatıya çıkarak sürekli elinde telefonla konuşma yapan İbrahim Daloğlu'nu ikna etmeye çalıştı. Polis memuru başarılı olamayınca İl Emniyet Müdür Yardımcısı çatıya çıktı ancak ikna etmeyi başaramadı. İtfaiye ekipleri şahsın aşağıya atlama ihtimaline karşı şişme çadır kururken, yurtlarda kalan öğrenciler ve çevredeki vatandaşlar ellerindeki cep telefonuyla intihar girişimini kaydetti.

Bir saat süren çalışmanın ardından İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli psikologlar olay yerine çağırıldı. Çatıya çıkan iki kadın psikolog, yarım saat görüştükleri şahsı ikna ederek aşağı indirmeyi başardı.

Polis otosuna bindirilen İbrahim Daloğlu, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. Şahsın emniyet kayıtlarında dilencilik yaptığına dair kayıtlar olduğu belirtilirken, sara hastası olduğu öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑