GÜNCEL

Bunlar çok yüzlü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği Adalet Divanı’nın başörtüsü yasağı kararını eleştirerek, “Bıktık ya bıktık. .

18 Mart 2017 Saat: 09:52
Bunlar çok yüzlü.
Bunlar çok yüzlü.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Eskişehir'de 436 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen 49 tesisin toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, önemli açıklamalar yaptı: 

 Ne zaman bizi siyaseten gömmeye çalışsalar, milletimiz bizi her seferinde ayağa kaldırdı. Hatta 15 Temmuz'da olduğu gibi canımıza kastettiler, milletimiz gövdesini bize siper etti. Şimdi el ele, omuz omuza 16 Nisan'a yürüyoruz. 16 Nisan unutmayın 15 Temmuz'un bir intikamı olacaktır. 

 Zira 15 Temmuz'da bu milletin evlatlarına bomba yağdıranlar kimdi FETÖ'cüler. Şimdi Kandil, 16 Nisan'da oyumuz hayır diyor. Pensilvanya, Ana muhalefet hayır diyor. Bakın kimler bir araya geldi. 

 Şimdi ben de diyorum ki AK Parti'ye, MHP'ye, BBP'ye gönül veren kardeşlerim evet diyorlar. Fakat CHP'ye HDP'ye SP'ye gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum. Gelin bir olun, beraber olun, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. 

 Çıkmış ana muhalefetin başındaki zat diyor ki huzur yok diyor, mutluluk yok diyor, refah yok diyor. Yazıklar olsun eline diline dursun. 

 Sen Sosyal Sigortalar'ın başındayken hastanelerimizin halini vatandaşlarım bilir. Kimdi o zaman genel müdür sendin. Bunda yalan diz boyu. 

 Emin olunuz demokrasinin ve özgürlüklerin batı ülkelerinin bile ötesinde yaşandığı, yaşatıldığı bir yerdir. Avrupa ülkelerinin tüm demokratlıklarının, tüm özgürlükçülüklerinin işin ucu kendi çıkarlarına dokununcaya kadar olduğunu hep birlikte gördük mü? 

 İşte Avrupa Birliği Adalet Divanı karar alıyor. Başörtüsünü yasaklıyor ya. Bıktık ya bıktık. Hani din özgürlüğü vardı. Sıkıysa kipayı da yasaklasana, yasaklayabilir mi? Ah kardeşlerim ah bunlar çok yüzlü..

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑