MEDYA

Burcu Esmersoy'a fırça!

Popstar 2013 yarışmasının ilk bölümüne Bülent Ersoy damgasını vurdu

22 Mart 2013 Saat: 10:07
Burcu Esmersoy'a fırça!
Burcu Esmersoy'a fırça!
Jüri üyeliğini Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Serdar Ortaç ve Demet Akalın'ın yaptığı Popstar 2013 dün ilk bölümüyle Star Tv'de ekrana geldi..

Programın sunuculuğunu üstlenen Burcu Esmersoy'un heyecanlı ve gergin anları gözlerden kaçmazken Bülent Ersoy'dan ilk fırçasını yedi. Ersoy'un programın açılışında yaptığı konuşma sırasında Burcu Esmersoy Diva'ya bakmayınca olanlar oldu.. Lafını esirgemeyen Ersoy: "Ben konuşurken bana bak oraya bakma. Sakın öldürürüm seni.." diyerek Burcu Esmersoy'u fırçaladı. Olay karşısında şaşıran güzel sunucu anında özür dileyerek durumu toparladı.

GÖNLÜNÜ ALDI

Burcu Esmersoy'un özür dilemesi üzerine yumuşayan Bülent Ersoy, ardından 'Ben eskiye sabit kalanlardanım.. Gözüm bir müddet Osman Tan'ı arayacak. Ama tabi siz de o kadar güzelsiniz ki..' diyerek Esmersoy'un gönlünü almış oldu.
BURCU'YA ÖVGÜLER HAVADA UÇUŞTU
Geçtiğimiz günlerde bazı gazetelerde Bülent Ersoy'un programda Burcu Esmersoy'u istemediği hakkında haberler basında yer almıştı.. Bugün jüri üyelerinin Esmersoy'a tavrı merak konusuyken Bülent Ersoy, programın açılışında Burcu Esmersoy'a övgüler yağdırarak haberleri de yalanlar nitelikte konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑