GÜNCEL

Bursa'da taranmış halde otomobil bulundu

Bursa'ın Çakırlı beldesi girişinde üzerinde çok sayıda kurşun izi ve boş kovan bulunan terk edilmiş bir otomobil bulundu...

18 Eylül 2013 Saat: 15:14
Bursa'da taranmış halde otomobil bulundu
Bursa'da taranmış halde otomobil bulundu
Bursa Orhangazi’ye bağlı Çakırlı beldesinde ikamet eden vatandaşlar, sabah köy girişinde terk edilmiş bir otomobil gördü. Çakırlı beldesi girişine gelen jandarma ekipleri kapıları kilitli ve üzerinde çok sayıda kurşun izi bulunan 77 AS 671 plakalı otomobili güvenlik çemberine aldı. Bir çatışmanın izleri bulunan otomobilin arka camının tamamen parçalanmış olduğu, ön camında ise iki kurşun izi bulunduğu, lastiklerine, plakaya ve kaportasına da çok sayıda mermi isabet ettiği belirlendi. Ayrıca otomobilin içinde çok sayıda boş kovan çıktı.

Çevrede inceleme yapan Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri otomobile ait başka bir bulguya rastlamadı. Yalova’da ikamet ettiği öğrenilen Oktay Nalbant üzerine kayıtlı olduğu belirlenen otomobilin sahibine ulaşan jandarma, şahsı ifade vermeye çağırdı.

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri de olay yerine geldi. Otomobil üzerinde inceleme yapan ekip, parmak izi aldı. Otomobilin kapıları ise çilingir yardımı ile açıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑