GÜNCEL

Buse'nin ardından bir acı haber de Bodrum'dan geldi! Nişanlı çift sele kapıldı

Türkiye; Antalya'da hortumun otomobiliyle denize sürüklediği Buse Acar'a ağlarken, bir acı haber de bu sabah Bodrum'dan geldi... Gece saatlerinde yağan sağanak yağmur sonrası nişanlı çift sel sularına kapıldı. Sele kapılan Billur Atik'in cesedine ula

26 Ocak 2019 Saat: 10:23
Busenin ardından bir acı haber de Bodrumdan geldi! Nişanlı çift sele kapıldı
Buse'nin ardından bir acı haber de Bodrum'dan geldi! Nişanlı çift sele kapıldı

Bodrum’u etkisi altına alan gök gürültülü sağanak yağış Mumcular Mahallesinde sele dönüştü. Gece saatlerinde bir nişan merasiminden otomobilleri ile dönen 27 yaşındaki Çağlar Bencik ile iki aylık nişanlısı Billur Atik, Akarca Mevkiinde taşan dereye kapıldı. Mumcular Mahallesi Akarca Mevkinde araçları su alarak stop eden çift bir anda suların yükselmesiyle akıntıda sürüklenmeye başladı. O sırada yoldan geçmekte olan bir vatandaşın haber vermesiyle bölgeye 112 Acil Sağlık, UMKE, AFAD, İtfaiye, Jandarma, Belediye ve AKUT ekipleri geldi.

Son dakika: Busenin ardından bir acı haber de Bodrumdan geldi Nişanlı çift sele kapıldı


ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yapılan ilk kurtarma çalışmalarında, öğretmen olan 23 yaşındaki Billur Atik’in cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler, elektrik teknisyeni Çağlar Bencik’i arama çalışmalarını sürdürüyor. Talihsiz çift önümüzdeki yıl evlenme planları yaptıkları öğrenildi. Derenin başına gelen Bencik yakınları ise sinir krizi geçirdi. 

Öte yandan taşan Akarca Deresi nedeniyle çevredeki bir sera yıkıldı, tarım arazileri sular altında kaldı ve elektrik direkleri devrildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑