GÜNCEL

Büyükşehir oldukları gün haciz geldi

Mardin Belediyesine haciz!

12 Kasım 2012 Saat: 16:13
Büyükşehir oldukları gün haciz geldi
Büyükşehir oldukları gün haciz geldi
TBMM Genel Kurulu'nda, Mardin'in de aralarında bulunduğu '13 İlde Büyükşehir Belediyesi Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın kabul edildiği gün, Mardin Belediyesi'ne haciz geldi.

Mardin Belediyesi'nden toplam 10 milyon lira alacağı olan işçiler, avukatlar ve icra memurlarıyla birlikte belediyede haciz işlemi başlattı. Bu kapsamda Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun makam koltuğunun da aralarında bulunduğu ve belediyenin işlerini aksattırmayacak eşyalar haczedildi. Mardin Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Varlık'ın ise, makam koltuğuna el konulmaması için avukatlarla uzlaşmak istediği görüldü. 

Avukat Baki Bedirhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyeden alacağı bulunan işçilerin mağdur olduğunu ve haklarını alabilmek için belediyede haciz işlemi başlattığını belirtti.

İşçiler adına açıklama yapan Memduh Öztürk de belediye çalışanlarının alacaklarının kangrenleşen bir sorun haline geldiğini, bundan dolayı nisan ayında 69 işçinin dava açtığını bildirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑