BELEDİYE

Büyükşehir Romanlar Gününü kutluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Roman Dernekleri işbirliğiyle düzenlenen “Dünya Romanlar Günü” 8 Nisan Pazartesi günü kutlanacak. Atatürk Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak programda çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

5 Nisan 2013 Saat: 21:26
Büyükşehir Romanlar Gününü kutluyor
Büyükşehir Romanlar Gününü kutluyor

Kocaeli’ndeki romanların Kardeşlik bağlarını kuvvetlendirerek dünyadaki romanlara mesajı olacak program renkli görüntülere sahne olacak.

ROMAN KULÜPLERİ TANITILACAK
Dünya Romanlar Günü kutlamalarında Kocaeli’nde bulunan Roman halkımızın ağırlıkta olarak yer aldığı spor kulüplerinin tanıtımları yapılacak. Roman mahallelerinin spor kulüplerinden Yılmaz Spor, Kalespor, Atılımspor, Çağdaşspor, Selanikspor, Yenimahallespor, Neşebirlikspor, Fatihspor, Kireçocakları, Kağıtspor Kocaeli halkına bir sunum ve başkanlarının konuşmaları ile hikayeleri anlatılacak.
KONSERLER KUTLAMALARA RENK KATACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’nde yaşayan romanları kendilerini farklı hissettirecek etkinliklerine devam ediyor. Büyükşehir’in katkılarıyla Romanların bir araya gelerek oluşturduğu Akçakoca Mehter Bölüğü de kendi repertuarlarıyla kutlamalarda yer alacak. Roman vatandaşlarımızdan oluşan mehter bölüğünden sonra Buluş İlahi Grubu ilahi dinletisi ile ziyaretçilere farklı tatlar sunacak. Kutlamalar Hasan Dursun’un ilahi konseri ile son bulacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑