SPOR

Bybit, 2022 Formula 1’de dünya şampiyonu olan Max Verstappen’i kutluyor

Oracle Red Bull Racing'den Max Verstappen, Japonya'nın Suzuka pistinde yağışlı ve zorlu bir günde, takım ortağı Bybit'in tezahüratlarıyla dünya şampiyonluğuna adını yazdırdı.

11 Ekim 2022 Saat: 13:26
Bybit, 2022 Formula 1’de dünya şampiyonu olan Max Verstappen’i kutluyor
Bybit, 2022 Formula 1’de dünya şampiyonu olan Max Verstappen’i kutluyor

DUBAİ, BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ - Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto borsası olan Bybit, bu yıl Şubat ayında Oracle Red Bull Racing ile ana takım ortağı olarak ortaklığını duyurdu. Bu ortaklık iki markayı ortak yaratıcılık, yenilik ve tutku değerleri üzerinde birleştirdi.

Bybit / Oracle Red Bull Racing ortaklığı, başlangıcından bu yana rekorlar kırdı:

İmzaların atıldığı dönemde uluslararası sporlarda yılın en büyük tek kripto sponsorluğu olarak tarihe yazılan bu ortaklıktan sonra Verstappen, F1’de üst üste ikinci kez şampiyon olarak F1’de tarih yazıyor.

Bybit'in kurucu ortağı ve CEO'su Ben Zhou, “Max'in Pazar günkü galibiyetini izlemek bir zevkti, olağanüstü bir odaklanma, dayanıklılık ve takım ruhu başarısıydı” dedi. "Bybit'in 10 milyonluk güçlü ailesi adına, Max'e ve Oracle Red Bull Racing'deki ortaklarımıza en içten tebriklerimizi sunuyorum. F1 ve kripto hayranlarının, merkeziyetsiz bir geleceğe ve Web3’e geçiş için dünya çapında bir güce hız katmak üzere birleştiğini görüyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑