YEME & İÇME

Cafe Buzz huzur veriyor

Kapılarını geçtiğimiz günlerde Kocaeli Fuarı’nda açan Cafe Buzz, geniş ve ferah bahçesiyle fuar ziyaretçilerinin tercihi oldu

8 Haziran 2013 Saat: 12:01
Cafe Buzz huzur veriyor
Cafe Buzz huzur veriyor
Sektörde 1988 yılından bu yana hizmet veren başarılı işadamı İlhan Yener tarafından açılan Buzz Cafe Restaurant, sıcak yaz akşamlarında İzmitlilerin en çok tercih ettiği mekan oldu.
Fuar ana giriş kapısının karşında yaklaşık 1800 metrekare alan üzerinde kurulu mekana girer girmez sizleri güler yüzlü ve genç personelin karşıladığı Buzz Cafe Restaurant Kocaeli’ye yeni bir soluk kattı.
Dünya mutfağından seçkin lezzetlerin damak tadına sunulduğu mekanda ayrıca her türlü aperatif yiyecek bulmanız da mümkün.
Haftanın yedi günü toplam 14 genç müzik grubunun canlı performansları yemeklerinizi yiyip, içeceklerinizi yudumlarken, ayrı bir keyif veriyor.
Alkol haricinde her türlü sıcak ve soğuk içeceklerin de sunulduğu Buzz Cafer Restaurant’ta isterseniz nargilenizi de içebilir, günü yorgunluğunu atabilirsiniz.
İşletmenin sahibi İlhan Yener, fuar alanı içerisinde aynı konseptte 2 mekanları daha olduğunu belirtip, “Sektördeki deneyimlerimi şimdilerde başta Kocaeli ve fuar ziyaretçileri olmak üzere çevre illerden ziyarete gelenlere aktarıyorum. Bizim için en önemli unsur hijyen kurallarına uymak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak” dedi. Yener ayrıca Buzz Cafe Restaurant’ın her türlü özel günler için de hizmet verdiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑