MAGAZİN

Çağatay Ulusoy vefalı evlat olduğunu kanıtladı! Çağatay Ulusoy yılbaşını ailesi ile kutladı.

Çağatay Ulusoy, vefalı bir evlat olduğunu kanıtladı. Ulusoy, Marmaris’ten anne ve babası için 500 bin lira değerinde ev aldı. Ünlü oyuncu, yeni yılı da lüks partiler yerine akrabalarıyla kutladı..

3 Ocak 2019 Saat: 10:18
Çağatay Ulusoy vefalı evlat olduğunu kanıtladı! Çağatay Ulusoy yılbaşını ailesi ile kutladı.
Çağatay Ulusoy vefalı evlat olduğunu kanıtladı! Çağatay Ulusoy yılbaşını ailesi ile kutladı.



Yakışıklı 
oyuncu Çağatay Ulusoy, ailesi için yaptığı jestle bir kez daha takdir kazandı. Netflix'in ilk Türk dizisi 'The Protector: Muhafız'da rol alan Ulusoy'un ilk sezonu 10 bölüm olan dizide bölüm başı 30 bin lira aldığı iddia edilmişti. Bugüne kadar yer aldığı birçok diziyle de cebini dolduran 28 yaşındaki oyuncu, başarısında büyük pay sahibi olan ailesini de unutmadı. Ünlü oyuncu, annesi Refiye Ulusoy ve babası Aylin Ulusoy için Marmaris'te ev satın aldı. 

ÇILGIN PARTİ YOK
Ege aşığı olan ve her yazı Marmaris'te geçiren oyuncu, ailesinin de yılın yorgunluğunu burada atması için geçtiğimiz ay kolları sıvadı. Konuşulanlara göre yakışıklı oyuncu, beğendiği bahçeli 4 oda bir salon villayı yaklaşık 500 bin liraya satın alıp tapusunu da annesinin üzerine yaptı. Jestiyle ailesini mutlu eden Ulusoy'un vefası bununla sınırlı kalmadı. Yakışıklı oyuncu, yeni yılı lüks mekanlardaki çılgınca partiler yerine ailesi ve akrabalarıyla kutladı. Yılbaşında teyzesini ziyaret eden Ulusoy, kuzenleriyle de bol bol hasret giderdi..



Yakışıklı oyuncu yeni yılı ailesi ve akrabalarıyla karşıladı..



AİLE ÇOCUĞU

Ulusoy, kazancıyla annesi Refiye ve babası Aylin Ulusoy için Marmaris'te ev alıp onlara vefasını bir kez daha gösterdi..

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑