MODA

Çağla Şikel olay yarattı!

Tuvana Büyükçınar'ın defilesine; cesaretini konuşturan 2 çocuk annesi Çağla Şikel damga vurdu.

14 Mart 2013 Saat: 20:52
Çağla Şikel olay yarattı!
Çağla Şikel olay yarattı!
İstanbul'u etkisini altına alan moda rüzgarına Çağla Şikel damga vurdu. Fashion Week'te yeni kreasyonunu sergileyen Tuvana Büyükçınar defilesine çıkan Şikel, cesaretiyle güne damgasını vurdu. İki çocuk annesi olmasına rağmen kusursuz fiziğini koruyan ünlü model, son derece cesur kıyafetler sergiledi. Tuvana Büyükçınar'ın tasarımları ise her zamanki gibi büyük beğeni topladı.


GEYŞALAR PODYUMDA
MercedesBenz Fashion Week'in 2. günü Aslı Güler ve Begüm Salihlioğlu defileleriyle başladı. Salihlioğlu defilesinde; Elif Ece Uzun gibi ünlü modeller yer aldı. Tasarımcı Jale Hürdoğan'ın defilesine ise geyşalar gibi dudak makyajı yapan modeller damga vurdu. Defileye Özge Ulusoy da çıktı.

DİVA'YA KÜRK DESTEĞİ
Modacı Emel Acar da Bülent Ersoy'a destek çıktı. Acar, şunları söyledi: "Gerçek kürke fazla kafa yormaya gerek yok. Hayvanlara zarar veriyor diye ipten tutun da ipliğe kadar hiçbir şey üretmemek lazım o zaman!"

"KANAT"LANDI
1994'te vefat eden Uzay Heparı'nın oğlu Kanat, ilk modellik deneyimini yaptı. Kanat, Emre Erdemoğlu tasarımlarını tanıttı.

Sosyetik ikoncan İvana Sert, defileleri en ön sıradan oğlu Ateş ile birlikte seyrederken; yine en ön sıradaki güzel avukat Bilge Öztürk minisiyle yürek hoplattı.

Fashion Week'i takip eden Serenay Sarıkaya, derin göğüs dekoltesiyle tüm bakışları üzerinde topladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑