EKONOMİ

Çağla Şikel reklamlardan ne kadar kazanıyor?

Çağla Şikel son dönemlerde ekranlarda sık sık boy göstermeye başladı. Oynadığı reklam filmleriyle dikkat çeken Şikel’in elde ettiği gelir de dudak uçuklattı.

9 Temmuz 2013 Saat: 22:59
Çağla Şikel reklamlardan ne kadar kazanıyor?
Çağla Şikel reklamlardan ne kadar kazanıyor?
Ünlü sanatçı Emre Altuğ ile evlenen ve iki çocuk annesi olan Çağla Şikel, çocuklarıyla daha yakından ilgilenebilmek için elinden geleni yapıyor. Sırf bu sebepten dolayı kendisine gelen Dizi tekliflerini de geri çevirdiğini dile getiren ünlü manken, son zamanlarda rol aldığı reklam filmleri ile dikkatleri çekmeye başladı.

İlk önce eşi Emre Altuğ ile birlikte sıvıyağ reklamında rol alan Çağla Şikel, daha sonrasında bir şampuan firmasının yüzü oldu. Bu iki reklamdan 2 milyon lira kazanan güzel manken, çocuklarıyla birlikte rol aldığı deterjan reklamından da 800 bin lira ücret aldı. Şimdilerde de bir cips reklamında karşımıza çıkacağı bildirilen Çağla Şikel'in 1.2 milyon liraya imza attığı bilgisi verildi.

Yeni reklam filmi ile birlikte, rol aldığı reklamlardan toplamda 4 milyon lira kazanmış olan Çağla Şikel, bu rakam ile herkesi şaşırttı. Dizilerde oynamasa bile, reklam filmleri ile servetine servet kattığı gözlerden kaçmayan güzel manken, ekranların en güvenilir simalarından biri olarak da gösterilmeye başlandığı için, büyük firmaların reklam filmlerinde tercihi olmaya devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑