SİYASET

Camide oy istediler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuran'lı mitinginin ardından AKP'li adaylar cami çalışmalarına hız verdiler.

21 Mayıs 2015 Saat: 07:59
Camide oy istediler!
Camide oy istediler!

Yaklaşan seçimler öncesi AKP’li isimlerin cami propagandası tüm hızıyla sürüyor. TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Adana’da bir camide esnafla sohbet edip partisine oy istedi. Düzce’de de AKP’nin adayları camide seçim çalışması yaptı.

AKP Adana 1′inci sıra milletvekili adayı olan Necdet Ünüvar, merkez Seyhan İlçesi’ndeki Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan Nur Camii’nin içinde mahalle esnafıyla buluştu. Seçim sürecinde gerçekleştirilen bu toplantıya, AKP Adana İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özmansur ve Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş da katıldı.  Sohbetin fotoğrafları, AKP’ye yakın isimler tarafından dün sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaşıldı.

DÜZCE’DE DE CAMİ ZİYARETİ!

Düzce’nin Yığılca ilçesinde de AKP’li adaylar camide seçim çalışması yaptı. AKP Düzce milletvekili adayı Ayşe Keşir ile Faruk Özlü ilçedeki camileri gezerek cemaatla sohbet etti ve partileri için oy istedi. Yığılca camilerinde çekilen fotoğraflar ilçede tartışma konusu oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑