KÜLTÜR/SANAT

'Canavar'ı mahkemede görünce... 'Kendimi tanıyamıyorum'

Boşandığı eşi tarafından öldüresiye dövülen kadın, tutuklu yargılanan kocasını duruşma salonunda görünce bayıldı. Doktorların yüzde 10 yaşama şansı verdiği talihsiz kadın, “22 dişim o dayak sırasında kırıldı. 3 estetik operasyon geçirmeme rağmen hala

8 Şubat 2019 Saat: 10:03
Canavarı mahkemede görünce... Kendimi tanıyamıyorum
'Canavar'ı mahkemede görünce... 'Kendimi tanıyamıyorum'

Aydın'da boşandığı eşi tarafından soda şişesiyle boğazından, demir darbeleriyle ile de başından yaralanarak komaya giren Meryem Ö., tutuklu yargılanan eski kocasını duruşma salonunda görünce bayıldı. Talihsiz kadın, salondakilerin yardımıyla kendine geldi.

Korkunç olay, geçtiğimiz yıl 24 Ağustos'ta meydana geldi. Karacasu ilçesinde yaşayan Ali Ç. (36) ve Meryem Ö. olaydan iki ay önce boşanınca, genç kadın kızları 3 yaşındaki D. ve 1,5 yaşındaki F. ile ev tuttu. Olay günü çocuklarını görme bahanesiyle eve gelen Ali Ç. ilişkiye girmek istediği eski eşinin karşı koyması üzerine evi terk etti.

Ali Ç. aynı günün akşamında sokakta gördüğü eski karısını dövmeye başladı. O sırada bir marketin dolabında bulunan soda şişesini alarak talihsiz kadının başında kıran saldırgan, ardından da kırık şişeyle eski eşinin boğazını kesti. Bununla da yetinmeyen Ali Ç. yerde bulduğu demir parçası ile talihsiz kadının kafasına defalarca vurdu. Kadının boynunda bulunan altın ve cebindeki 200 TL'yi de alan Ali Ç. kısa süre sonra yakalanıp cezaevine gönderildi. Aylarca hastanede tedavi gördükten sonra Nazilli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada saldırganı karşısında gören Meryem Ö. aniden bayıldı. Salondakilerin yardımıyla kendine gelen Özer, ifadesini de eski kocasının salonda olmadığı esnada verdi.

MAMA İLE BESLENİYOR

Olay sonrası psikolojisinin bozulduğunu ve tedavisinin devam ettiğini belirten Meryem Ö., "15 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdim. Üç estetik operasyon geçirdim ancak hala yüzümdeki izler duruyor. Aldığım darbelerden dolayı kırılan 24 dişim için operasyon geçireceğim. Şu an çorba ve mama ile besleniyorum. Yaşadığım beyin travmasını hala atlamadım. En ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.

Canavar koca ise mahkemede yaptığı savunmasında pişman olduğunu belirterek eski eşinin kendisini aldattığını iddia etti. Ali Ç., "Eski eşim birkaç kişiyle dost hayatı yaşıyor. 1,5 yaşındaki kızımın babasının ben olmadığımı düşünüyorum" dedi. Eski damadının iddialarını reddeden Kamil Ö. ise, "İftira atıyor. Kızımın dünyasını kararttı. İçimiz yandı. Mahkemeye sonuna kadar güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑