MODA

CANLI STİL İLE ETKİLEYİCİ, TARZ, ŞIK BİR YAZ İÇİN: ZÜHRE!

Sıcak havaların hava durumu uygulamasını ele geçirmesiyle birlikte podyumları ve sokakları da elbiseler ele geçiriyor. 2023 yılı yazında yine etkileyici elbiselerin zamanı geldi.

23 Haziran 2023 Saat: 10:37
CANLI STİL İLE ETKİLEYİCİ, TARZ, ŞIK BİR YAZ İÇİN: ZÜHRE!
CANLI STİL İLE ETKİLEYİCİ, TARZ, ŞIK BİR YAZ İÇİN: ZÜHRE!

Yazın gelişi ile en iyi elbise trendleri her ortamda boy göstermeye başladı.
Modanın merkezi “Zühre” yine 2023 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda da en tarz, en şık elbiseleri “Hayata Renk Kat” mottosu ile günün her saatinde, romantik ve eğlenceli yaz gecelerinde, tatildeyken ve hatta her gün ofiste giymek için sabırsızlanacağınız tasarımlarla sundu. Desenlerin gücü ile bu sezon elbiseler hem güçlü kadını simgeliyor hem de ipek saten romantikliğinde naif bir serüven sunuyor.

POZİTİF VE UYUMLU BİR YAZ GARDIROBU İÇİN RENKLİ KOMBİNLER!

2023 ilkbahar/yaz moda trendleri için temel referanslardan biri olarak elbiseler sahnenin en parlayan yıldızları olarak podyumlarda başrolde. Zühre 2023 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu’nda zıt renklerin muhteşem uyumu ile çok sayıda farklı kombin sizi bekliyor. Hem “şık” hem “pozitif “hissetmek isteyenler için çiçek desenli tasarımlar ile sadeliği bir arada tasarlayan Zühre, geçmişin gücü ile trendi ile kendini çiçek gibi hissetmek isteyen kadınlar için de çiçekli detaylar ile rahatlık ve şıklığın ön planda tutuyor.

Saten, gömlek yaka, fiyonk yaka, leopar desenli, dik yaka, yakası taşlı ya da beli kuşaklı… Çiçekli, çizgili, pamuklu, zebra desenli, boncuk işlemeli ve deri detaylı günlük ya da abiye her model elbise Zühre 2023 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda. Leopar desenli renkli saten bir elbiseyi gündüz spor bir ceket ile akşam da abiye bir ayakkabı ya da sandalet ile kullanmak şimdi trendin en yükseleni.

Spor ayakkabı ya da sandaletlerle gündüz, topuklu ayakkabılarla ise gece kombin rahatlığı sunan Zühre elbiseler her ortamda vazgeçilmez olacak.

Zühre koleksiyonuna hem Zuhre.com.tr’den hem de mağazalardan ulaşabilir, indirim sezonlarını özellikle e-ticaret platformundan takip edebilirsiniz. Zühre mağazalarında da moda danışmaları ile alışveriş keyfi tüm modasever kadınları bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑