MAGAZİN

Cansu Tosun isyan etti!.

Cansu Tosun, bir yakınını Antalya’daki bir hastaneye kaldırdı. Hastanenin yanındaki spor salonunda çalınan müzikler, yoğun bakım ünitesine ulaştı. Şikayetini yetkililere bildiren Tosun, çözüm alamayınca Twitter’da isyan etti.

27 Eylül 2018 Saat: 09:45
Cansu Tosun isyan etti!.
Cansu Tosun isyan etti!.
Son ses şikayet!
Geçtiğimiz hafta bir yakınını memleketi Antalya'da hastaneye kaldıran Cansu Tosun, isyanlarda… Güzel oyuncu, günlerdir Antalya Medical Park'taki yoğun bakım ünitesinde yatan yakınının başından ayrılmadı.

.Ancak hastanenin yanındaki Shemall AVM'nin içinde bulunan Gym Factory adlı spor salonunda çalınan tekno müzikler, yoğun bakım ünitesinde yatan hastaları ve orada bulunan yakınlarını rahatsız etti... Durumu hemen spor salonu yetkililerine bildiren ünlü oyuncu, sonuç alamayınca isyanını Twitter'da dile getirdi.





HASTANE YETKİLİLERİ DE DURUMA EL ATTI
30 yaşındaki Tosun, "Antalya Medical Park Hospital Hastanesi'nin ve hasta yakınlarının defalarca uyarısına rağmen bir şey değişmedi. Müziklerin yoğun bakım odasında gibi çalması hastaların durumunun daha da kötüye gitmesine neden oluyor. Acil bir değişim istiyoruz" diyerek Antalya Belediyesi'nden yardım istedi..

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑