GÜNCEL

Çelik'ten İmamoğlu'na Anıtkabir tepkisi: Bu bir istismardır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde, seçim ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

3 Nisan 2019 Saat: 09:38
Çelikten İmamoğluna Anıtkabir tepkisi: Bu bir istismardır
Çelik'ten İmamoğlu'na Anıtkabir tepkisi: Bu bir istismardır

Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle:

Türkiye'nin tökezlesin amacında olanlar şer şebekeleri faaliyetlerinde bulunuyorlar. Kara propaganda yoğunlaşmış bir durumda. Erdoğan'ın siyasi hayatının bittiğine dair propagandaları arttırıyorlar. İtiraz sürecine de rahatsızlık duyuyorlar. Yüzde 85 bir katılım oranına, yüzde 52 bir zaferdir. Cumhur İttifakı'nın yaklaşık yüzde 52 oy alması bunlara ciddi rahatsızlık veriyor. Erdoğan zayıflarsa Türkiye'ye istediğimizi yaptırırız mantığındalar. Türkiye'nin milli çıkarları Cumhurbaşkanının liderliğinde kurumlar tarafından etkili olarak savunulacaktır.

İstismara yönelik bir ifade ortaya çıkmıştır

Her vatandaşımız ve siyasi kişiliğin Anıtkabir'e ziyaretinden memnuniyet duyuyoruz. CHP adayının ziyaretinde ise Anıtkabir defterine attığı imzada bu saygıyı yok eden bir ifade ortaya çıkmıştır. Anıtkabir defterine attığı imzada maalesef istismara yönelen bir ifade ortaya çıkmıştır. Eğer o deftere bir kişi istediği makamın unvanını kullanarak imza atmaya kalkarsa saygısızca bir iş yapmış olur. Oraya İstanbul Belediye Başkanı diye imza atması açık olarak istismardır ve son derece yanlıştır.

Anıtkabir defterine alenen istismarda bulunamazsınız ve bu YSK'ya da saygısızlıktır. Böyle bir durumun ortaya çıkmasına büyük bir üzüntü duyuyoruz. Komutanlığın bu durumda bırakılmasından da büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Hukuki süreci beklemek en doğrusudur. Herkese sonucu bekleme çağrısı yapıyoruz

Sürecin patronu YSK'dır

Bu itiraz sürecinin yaşanması, sadece AK Parti'nin yürüttüğü bir dilim değildir. Sürecin patronu YSK'dır. Sürece ve sonuca saygı göstermek zorundayız. Vatandaşlarımıza ve milletin iradesine güvenmeliyiz. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑