GÜNCEL

Cem Eroglu Bi Şi Di Cem’de mikrofonu sağlık çalışanlarına bırakıyor

Cem Eroğlu, stand-up gösterisi “Bi Şi Di Cem” ile bu defa doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanlarına mikrofon uzatıyor. Her sağlıkçının başından geçen, her hastanın hasta yakınının başkahramanı olduğu bizim ülkemizin ibretlik sağlık olaylarını sah

28 Şubat 2024 Saat: 10:31
Cem Eroglu Bi Şi Di Cem’de mikrofonu sağlık çalışanlarına bırakıyor
Cem Eroglu Bi Şi Di Cem’de mikrofonu sağlık çalışanlarına bırakıyor

Cem Eroğlu, stand-up gösterisi “Bi Şi Di Cem” ile bu defa doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanlarına mikrofon uzatıyor. Cem Eroğlu’nun kendi hayatından hikâyeler anlattığı, hepimizin yaşamından da kesitler bulacağı sımsıcak gösterisinin biletleri Türkiye’nin lider ve kapsayıcılığı en geniş biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Her sağlıkçının başından geçen her hastanın hasta yakınının başkahramanı olduğu bizim ülkemizin ibretlik sağlık olaylarını sahneye taşıyan Cem Eroğlu, 29 Şubat’ta İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde, 24 Mart’ta Grand Pera Alternatif Sahne’de, 23 Mart’ta Bursa BAOB Sahne’de sahne alacak.

Pandemide canımız ciğerimiz ilan edip sonrasında giderlerse gitsinler denen sağlıkçılarımıza, gerçekten şifa arayıp şifacısını bulamama tehlikesiyle karşı karşıya kalmış olan hastalarımıza interaktif gösterisiyle moral oluyor.

“Doktorlar, intörnler, hemşireler, eczacılar, hasta bakıcılar, mümessiller! Tüm sağlık çalışanları bakın bi buraya! Mikrofon sizde! İstediğiniz yerde istediğiniz kadar elinizde. Anlatın hikâyelerinizi! Dökün içinizi! Birlikte dinleyelim, birlikte gülelim! İnadına kahkaha atıp, haykırıp, sesimizi duyuralım! Birbirimize sahip çıkalım!”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑