MODA

Cemil İpekçi, En İyi Takı Tasarımcılarını Seçecek

13 - 16 Eylül 2012 tarihinde 4. kez bir araya getirecek olan Bijuteri ve Tekstil Aksesuarları Fuarı kapsamında, Cemil İpekçi başkanlığındaki jüri En İyi Takı Tasarımcılarını seçecek.

15 Ağustos 2012 Saat: 18:57
Cemil İpekçi, En İyi Takı Tasarımcılarını Seçecek
Cemil İpekçi, En İyi Takı Tasarımcılarını Seçecek

3 - 16 Eylül 2012 tarihinde 4. kez bir araya getirecek olan Bijuteri ve Tekstil Aksesuarları Fuarı kapsamında, Cemil İpekçi başkanlığındaki jüri "En İyi Takı Tasarımcılarını" seçecek. 

Son başvuru 1 Eylül'de!
Bijuteri ve Aksesuarları kullanılarak günlük yaşamda kullanılabilecek, üretilebilir ve özgün olması şartıyla yeni tasarım ve yeni ürünlerin ortaya konması beklenen yarışmaya katılacak olan tasarımcıların, en geç 1 Eylül 2012 tarihi saat 17.00'a kadar tasarımlarını tutanak karşılığında BİJUDER dernek merkezine teslim etmeleri gerekiyor. Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacak. 
/
Dereceye giremeyene "teşvik ödülü".
BİJUDER(Bijuteri ve Aksesuarcılar Derneği) tarafından düzenlenecek tasarım yarışmasında; birinci gelen yarışmacı 5 bin TL, ikinci 3 bin TL ve üçüncü ise 2 bin TL ile ödüllendirilerek ilk 3 sıraya giremeyen yarışmacıya da bin TL teşvik ödülü verilecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑