YAŞAM

Cenazede haykırdı: Kurtaramadım baba seni

Karabük Yenice karayolu üzerinde bulunan tünelde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden otomobil sürücüsü gözyaşları arasında defnedildi. Babasıyla çarpışan kamyon sürücüsü oğlu ise, "Kurtaramadım babamı"

22 Ocak 2013 Saat: 17:03
Cenazede haykırdı: Kurtaramadım baba seni
Cenazede haykırdı: Kurtaramadım baba seni
Karabük Yenice karayolu üzerinde bulunan tünelde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden otomobil sürücüsü gözyaşları arasında defnedildi. Babasıyla çarpışan kamyon sürücüsü oğlu ise, "Kurtaramadım babamı" diyerek gözyaşlarına boğuldu.    
  Karabük Yenice karayolu Deligeç tüneli çıkışında Nurettin İncebacak (52) idaresindeki 78 YB 413 plakalı otomobil, hızını alamayarak karşı istikametten gelen Coşkun İncebacak (31) idaresindeki 06 VBE 61 plakalı taş yüklü kamyona çarpmıştı. Deligeç tüneli girişinde meydana gelen kazada hurda yığınına dönen araçtan ağır yaralı  kurtarılan sürücü Nurettin İncebacak kaldırıldığı Karabük Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.   
  Otomobil sürücüsü Nurettin İncebacak, Yenice ilçesine bağlı Gökbel köyünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi. Cenaze namazında Nurettin İncebacak'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.   
  
  AĞLADI  
  Babasıyla çarpışan kamyon sürücüsü Coşkun İncebacak, kazayı şöyle anlattı: "Ben, normal şeridimde tünelden çıkmak üzereyken bir anda araba önüme çıktı, kamyon sarsılmaya başladı ve daha sonra sola yattı. Can havliyle arabadan çıktım. Ben o ana kadar babamın olduğunu bilmiyordum. Tünelin ağzına kadar vardım araç LPG'liydi ilk anda yanaşamadım. İlk başta arabayı tanıyamadım. Tekrar geriye döndüm. Arkama baktım arabanın plakasını gördüm o zaman bittim ben. Babamın yanına sağ kapıdan girdim, babamın nabzı atıyordu, nefes alıyordu, 'baba ben geldim kurtaracağım seni' dedim kurtaramadım babamı. Babamın sol bacağı kırılmıştı demir parçasıyla bağladım. Ambulansı aradım, ambulans 45 dakikada geldi. Karabük daha yakın Yenice'nin ambulansı geldi o yetişti. Ambulansa koyduk hastaneye götürdük. Hastanede ölmüş. Hastaneye vardığımda acile girdim 'yaşıyor mu?' dedim 'yaşıyor' dediler, yanına yanaştırmadılar. Sonradan gelen ambulanstaki görevli arkadaşlara yalvardım 'babam ne oldu?' diye 'kurtaramadık' dediler.  Allah, babama cennet bahçelerinden bir bahçe ihsan eylesin."   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑