GÜNCEL

Cenazeleri memleketlerinde

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kars Bölge Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 6 kişinin otopsileri tamamlandı.

20 Mart 2014 Saat: 11:32
Cenazeleri memleketlerinde
Cenazeleri memleketlerinde

Cenazeler ailelere teslim edilerek memleketlerine gönderildi.

TÜİK Kars Bölge Müdürlüğü'ne dün düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitiren ve otopsi yapılmak üzere Erzurum'a getirilen, TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Tolon (61), TÜİK Şube Müdürü Osman Ay (49), İdari ve Mali İşler Müdürü Ramazan Haydar (31), veri hazırlama memuru Abdülnaci Çolak (39), istatistik memuru Ahmet Onur Banker (32) ve anketör Saffet Karaçay'ın (29) otopsileri yapıldı.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde otopsileri tamamlanan, Abdülnaci Çolak ile Mehmet Tolon'un cenazeleri Kars'a gönderildi. Çolak'ın cenazesi Kars'ta defnedilecek, Tolon'un cenazesi ise Kars'ta düzenlenecek törenin ardından memleketi Çankırı'ya gönderilecek. Diğer 4 kişinin cenazesi de ailelerine teslim edildi.

Kars'ta dün sabah saatlerinde Atatürk Caddesi'ndeki TÜİK Bölge Müdürlüğü'ne gelen ve kurumda sosyolog olarak görev yapan Veysi Erim (33), bölge müdürü Mehmet Tolon'un da aralarında bulunduğu 6 kişiyi silahla öldürmüş Olayda yaralanan ve Kars Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren sekreter Neslihan Çelik Koca'yı yaralamıştı. Erim görevlilerin ikna etmeye çalıştığı sırada intihar etmişti.

Hastanede tedavi altına alınan Koca’nın sağlık durumu ise iyi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑