EKONOMİ

Cep Telefonu ile Konuşma Ücretlerine % 5.7 Zam Geliyor

BTK'nın kararıyla GSM şirketlerinin cep telefonu ve haberleşme hizmetleri ücretlerine uyguladığı azami tarife ücretine zam getirdi

16 Mart 2013 Saat: 19:40
Cep Telefonu ile Konuşma Ücretlerine % 5.7 Zam Geliyor
Cep Telefonu ile Konuşma Ücretlerine % 5.7 Zam Geliyor
Emre Çetinkaya - - Ülkemizde zamlar yıllardır konuşuluyor. Yıl içerisinde neredeyse her alanda gelen zamlara şimdi bir yenisi daha ekleniyor. BTK'nın kararına göre, Mobil Elektronik Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesi olarak bilinen, GSM şirketlerinin cep telefonu ve haberleşme hizmetleri ücretlerine uyguladığı azami tarifeye zam geliyor.

Yüzde 5.7 oranında gelecek olan zam 1 Nisan 2013 tarihiyle birlikte ceplerimize yansıyacak. Vatandaşlarımızın canını sıkacak olan bu yeni tarife ile birlikte daha önce 41.54 kuruş olan cep telefonlarından sabit hatları ya da cepten cebe aramalar 43.89 kuruş olacak. Ayrıca zamlar sadece bunlarla da kalmıyor. Yurt dışını arama ücretinden, kısa mesaj servis ücretine kadar daha birçok şeye zam geliyor. Zamların genelini kapsayan tabloya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Öte yandan bu zamlar vatandaşlarımızı Viber gibi mobil internet üzerinden bedava konuşmaya yarayan uygulamalara yöneltebilir. Siz bu zamları yerinde buluyor musunuz?

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑