GÜNCEL

Ceren Özdemir'in katilinin yeni planı!

Ordu Üniversitesi 3’üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’i (20) 3 Aralık’ta bıçaklayarak öldüren, kendisini yakalayan 2 polisi de yaralayan Özgür Arduç’un Ordu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına başlandı. 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi

24 Aralık 2019 Saat: 10:13
Ceren Özdemirin katilinin yeni planı!
Ceren Özdemir'in katilinin yeni planı!

“Yıllar önce çocuk yuvasından kaçtım. 2 kez tecavüze uğradım. Artık insanlara her türlü kötülüğü yapacağıma karar verdim. Tecavüze uğradığımı kimseyle paylaşmadım. Ben bundan sonra yaşasam ne olacak, ölsem ne olacak. ‘Önüme kim gelirse öldüreceğim’ dedim. Akli dengem yok. Ceren’den önce başkasını takip ettim ama öldüremedim. Ceren ansızın karşıma çıktı. Apartmana girdi, ‘Metin’ diye birini sorup 2 kez bıçakladım ve kaçtım. Dışarıda kendime laf geçiremiyorum. 6 yaşında çocuğu da öldürecektim, öldüremedim. Karşıma kim çıkarsa öldürmek istedim. O çıktı. Polise verdiğim ifademi kabul ediyorum. Olaydan sonra biri geldi, beni yakalattı.

‘VİCDANIM SIZLIYOR’

Polisleri de öldürecektim. İntihara kalkıştım. Beni çıkarmayın, ben çıkınca yine öldürürüm, beni tedavi ettirin.

Çift kişiliğe sahibim. Bunun nedeni de insanlara karşı olan kıskançlıktan kaynaklanıyor. Kedileri ve köpekleri trenin önüne atarak öldürdüm. 2005’te Dinçer Akçevre’yi sebepsiz yere bıçakladım ve öldürmek istedim. Hırsızlık yapıp başkalarının üzerine attım. İnsanlara kötülük yapmak için her şeyi düşündüm. Öldürme arzusu benim elimde değil. Pişman değilim ama vicdanım sızlıyor. Kendimi öldürmemek için gece yatarken bıçağı saklıyordum. Açık cezaevine çıkmak için görüştüğüm psikoloğa kaçacağımı söyledim. Sırf açık cezaevine çıkabilmek için her şeye sabrettim.”

ANNE: DİKKATLİ BAKIN

Duruşmada söz alan Ceren Özdemir’in annesi Gülfer Özdemir de cinayet şüphelisinın akıl sağlığına ilişkin savunmalarının gerçeği yansıtmadığını savunarak “Sanığa gayet dikkatli şekilde bakıldığında, akli dengesinin yerinde olduğu ortada. Mahkemede verdiği ifadelerine göre, akıl sağlığının yerinde olduğunu kendisi kanıtlıyor” diye konuştu.

MAHKEME RAPOR İSTEDİ

Mahkeme, Arduç’un akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti amacıyla ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden rapor talep edilmesine karar verip duruşmayı 20 Ocak 2019’a erteledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑