MAGAZİN

Çeşme’de kıskançlık kavgası

Yasemin Kay Allen - Armağan Oğuz çiftinin ilişkisinde sular durulmuyor. Geçen ay kavga sonrası ayrılan çift önceki gece Çeşme’de gittikleri barda herkesin içinde kavga etti...

18 Temmuz 2015 Saat: 08:23
Çeşme’de kıskançlık kavgası
Çeşme’de kıskançlık kavgası

Çeşme’de kıskançlık kavgası

‘Şeref Meselesi’ dizisinden senaryo gereği ayrıldıktan sonra dinlenmeye çekilen Yasemin Kay Allen’in ilişkisinde sular durulmuyor. Allen, bir yıldır birlikte olduğu oyuncu ve model sevgilisi Armağan Oğuz’la kavgasına bir yenisini daha ekledi. Çeşme’de geçen ay partide kavga ettiği sevgilisini bağırıp mekandan kovan Allen, yine kıskançlık krizine girdi. Kavga sonrası ilişkilerine bir kez daha şans veren Allen ve Oğuz önceki akşam Çeşme’de bir barda yine kavga etti. İddiaya göre; iki aydır Çeşme’de tatil yapan çift, barda güzel başladıkları geceyi tartışmayla sonlandırdı. Arkadaş grubuyla eğlenen çift birden tartışmaya başladı. Kısa sürede tartışma alevlenirken, çifti arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak ikili herkesin içinde birbirlerine bağırmayı sürdürdü. 
Oğuz mekânı terk etti 
İkili arkadaşlarının çabalarıyla zor sakinleşti. Sinirlenen Oğuz, mekanı terk etti. Kavganın Allen’in kıskançlık krizi yüzünden çıktığı öğrenildi. Sık sık kavga eden çiftin, “Ayrılacaklar mı?” sorusunu akıllara getirdi. Allen’in iki yıl önce oyuncu Onur Tuna’yla ilişkisini kendisini aldattığı için ayrıldığı iddia edilmişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑