GÜNCEL

Cevahir Köse’den eylem

İzmit'te, otuz yıllık fırın işletmecisi, belediyenin kendisine 4 yıldır ruhsat vermemesini protesto etmek için belediye önünde eylem yaptı

14 Ekim 2013 Saat: 16:17
Cevahir Köse’den eylem
Cevahir Köse’den eylem

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 30 yıldır fırın işletmecisi olan Cevahir Köse, 4 yıldır çalıştırdığı fırınına ruhsat alamadığını iddia etti. Ruhsat almak için her yolu denediğini söyleyen Köse, son çare olarak hazırladığı pankartı İzmit Belediyesi hizmet binasına asmaya çalıştı. Eylem esnasında hazırladığı pankartı belediye binasına asma girişiminde bulunan Köse, kendisini engellemek isteyen güvenlik görevlisi ile kısa süreli bir arbede yaşadı.
Belediye binası camına yapıştırdığı pankartı sökmesiyle sona eren gerginlik sonrasında toplanan kalabalığa doğru mağduriyetini anlatan Cevahir Köse, "Ben bir fırıncıyım, 100 metre ötede dükkanım var ve ruhsat alamadığımdan ekmek üretemiyorum. Ben Ramazan Bayramı'nda bayram yaşamadım, ekmek satamadım. Bu bayramı da yaşayamayacağım. Belediye başkanına sesleniyorum. Artık durumunu görsün. Ben ekmeğimi üretmek, ekmek kazanmak istiyorum. Bu davamdan da vazgeçmeyeceğim. Gerekirse hapse atsınlar, beni bu yoldan ancak ölüm ayırır" dedi.
Fırın işletmecisi Cevahir Köse Belediye önündeki açıklamalarını belediye başkanına yazdığı şiirleri vatandaşlara dağıtarak eylemini sonlandırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑