BELEDİYE

Çevreci gençlerden örnek davranış

Hereke Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi bölümü öğrencileri, Hereke sahilinde çevre temizliğine katkıda bulundu

23 Mayıs 2016 Saat: 14:47
Çevreci gençlerden örnek davranış
Çevreci gençlerden örnek davranış

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre bilincini oluşturmak, temiz çevre ve sağlıklı insan bilinci artırmak amacıyla  Hereke sahilinde Hereke Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi bölümü öğrencileri ile birlikte sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Körfez Belediyesi personelleri tarafından etkinliğe katılanlara eldiven, çöp poşeti dağıtılmasıyla Hereke Sahili çevresinde çöpler toplandı. Çevrenin kirletilmediği sürece temiz kalacağını belirten belediye ekipleri, “Körfez Belediyesi olarak her zaman kirletmezsen kirlenmez diyoruz ve bufarkındalığın oluşabilmesi için bugün üniversite öğrencilerimiz ile birlikte çevremizi temiz tutmak adına temizliğimizi yapıyoruz “ dedi.

BU PROJEYE NEDEN İHTİYAÇ VAR?

Körfez Belediyesi, hayatın sağlıklı devam ettirilmesi için hava, su ve toprak gibi her unsuru etkin ve adil bir biçimde kullanma bilincinin arttırılması ve geliştirilmesine önem gösteriyor. Körfez Belediyesi yetkilileri, Hereke Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi bölümü öğrencileri ile gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesinin toplumu bilinçlendirmeye yönelik bir adım olduğunu belirtti.

BİLİNÇLİ GENÇLİK, TEMİZ ÇEVRE

Gerçekleştirdiği her projede büyük beğeni toplayan Körfez Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, “Bilinçli Gençlik, Temiz Çevre“ sloganından yola çıkarak üniversite öğrencileri ile birlikte Hereke sahilinde geniş bir alanın temizliğini yaptı. Ellerindeki pankartlarla da çevreye mesaj veren öğrenciler atıkları toplayarak çevre duyarlılığına dikkat çekti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑