SİYASET

CHP DİLOVASI GENÇLİK KOLLARI 2014’DE HAZIR

Dilovası CHP İlçe gençlik kolları haftalık rutin toplantısını ilçe irtibat bürosunda gerçekleştirdi.

10 Eylül 2013 Saat: 13:17
CHP DİLOVASI GENÇLİK KOLLARI 2014’DE HAZIR
CHP DİLOVASI GENÇLİK KOLLARI 2014’DE HAZIR
2014 yerel seçimleri çok ciddi bir şekilde hazırlanan gençler, geleceklerini geçirecekleri Dilovası’nda daha mutlu yarınlara ulaşabilmek için bütün gayretleriyle çalıştıklarını söylediler. Toplantıya İlçenin kurucu belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’da katıldı.

     Dilovası’nda Cumhuriyet Halk Partisi 2014 yerel seçimlerine sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Önceki gün İlçe irtibat bürosunda haftalık rutin toplantılarını gerçekleştiren Gençlik kollarının toplantısına Dilovası kurucu belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Dilovası belediye başkan adayı Ercan Dalkılıç’da katıldı. İlçe Gençlik kolları Başkanı Murat Can’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda gençlerin hemen hemen tam kadroyla katıldı. Can yaptığı konuşmada CHP Gençliğinin 2014 yerel seçimlerinde eksiksiz bir şekilde üst yönetime yardımcı olacağını üzerlerine düşen tüm görevleri başarıyla yerine getireceklerinden emin olduğunu söyledi Can “Önümüzde Dilovası’nın kaderini belirleyecek çok önemli bir seçim var. Dilovası artık sömürülen bir bölge halinden çıkabilmesi için 2014’te belediye yönetiminin mutlak suretle el değiştirmesi gerekiyor. Sanayi tarafından dört bir tarafımız çevrildi, denizlerimiz elimizden alındı şimdide dağlarımıza, ovalarımıza göz koyulmuş bunların önüne geçmek için Kurucu Başkanımız Ercan Dalkılıç’ın görev başına gelmesi gerekiyor. Zenginlerin her geçen gün daha çok zenginleştiği, fakirlerin ise her geçen gün daha da fakirleştiğini görüyoruz haksız bir paylaşım düzeni var bunların değişebilmesi için mevcut iktidarın bir an önce gönderilip hakça paylaşım yapan bir iktidarın gelmesi gerek. Biz gençlik kolları olarak üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz, sayın kurucu Başkanımız Ercan beyde bizlere büyük bir güç veriyor kendisi ile siyaset yapmak bir başka, diğer partilerde ki genç arkadaşlara da çağrım Ercan Dalkılıç gibi bir liderle siyaset yapsınlar. Kendi geleceklerini menfi siyaset yapan kişilerin yanında heba etmesinler kapımız kendilerine sonuna kadar açık. Katılımlar sürüyor yüzlerce genç partimize gelip üye oluyor, İnşallah 2014 yerel seçimleri herkes için hayırlı olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

     Daha sonra gençlere kısa bir konuşmada Kurucu Belediye başkanı Ercan dalkılıç yaptı. Geleceğin Dilovası’nı gençler ile oluşturacağını belirten Dalkılıç yeni yetişen gençlerden de çok umutlu olduğunu söyledi. Dalkılıç “Gençlik kollarımızın çalışmalarını takip ediyorum ve başta Gençlik kolları başkanımız olmak üzere tüm genç kardeşlerimi kutluyorum. Önümüzde ki yerel seçimlerin ne denli önemli olduğunun bilincindesiniz. Gençlik kolları bizim tüm yükümüzü sırtlayacak ana temel taşlardan birisi olacak. Dilovası’nın kuruluşundan bu yana bu bölgedeyim ilkokul mezunu bulamazken şimdi gençlerimizin yarısından çoğu üniversite mezunu buda bizleri gururlandırıyor. Biz yıllar önce kiminizin babası kiminizin dedesi ile siyaset yaptık, bu gün sizlerin karşınızda halen siyasete devam ediyorum, benim bir şeye ihtiyacım yok ama sizlerin geleceği için ve sizlere verdiğim sözden dolayı Dilovası’nı yönetmeye tekrar talip oldum. İnşallah 2014 yılı sonrası Dilovası daha emin bir şekilde ileriye dönük büyüyecek bu da siz değerli genç kardeşlimle olacak” diyerek gençlere Dilovası2nın dünü ve bugününü anlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑