SİYASET

CHP Uşak milletvekili adayı adaylıktan çekildi

CHP'nin Uşak Milletvekili Adayı İsmet Akın genel merkezin tutumuna tepki olarak tanıtım toplantısına yarım saat kala adaylıktan çekildi.

22 Eylül 2015 Saat: 07:28
CHP Uşak milletvekili adayı adaylıktan çekildi
CHP Uşak milletvekili adayı adaylıktan çekildi

Akın, parti binasında düzenlediği basın toplantısında 1 Kasım'da genel seçimlerinde CHP'den 3'üncü sıra milletvekili adayı gösterildiğini söyledi. Kamuoyunun doğru bilgilenmesi için basın toplantısı yapmayı uygun gördüğünü belirten Akın, şunları kaydetti:

"ADAYLIĞIMDAN ÇEKİLİYORUM"

"7 Haziran seçimleri öncesi yapılan ön seçimde Uşak'da delegelerin oylarıyla 2. sıra milletvekili olarak seçimlere gittik. Seçim sürecinde ne kadar özveriyle çalıştığımı herkes biliyor. Türkiye'nin yeni bir seçim sürecine girmesiyle genel merkezimizin ön seçim yapılan illerde adayların korunacağı açıklamasının ardından yeniden milletvekili adayı oldum. Ancak Cuma günü YSK'ya verilen seçimde ön seçimde 2. sıradan çıkmama rağmen 3. sıra milletvekili adayı olarak gösterildiğimi öğrendim. Bu nedenle 1 Kasım seçimlerindeki milletvekili adaylığımdan çekiliyorum. Ancak ben CHP'nin bir evladıyım, seçim çalışmalarında yine partime destek olacağım."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑