SİYASET

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Doğa Şanlıoğlu, Zonguldak Havalimanı'nda sandık nöbetinde Gelen Kutusu

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Doğa Şanlıoğlu, 14 Mayıs seçimleri için oy verme işlemlerinin başladığı Zonguldak Havalimanı'nda sandık güvenliğine dikkat çekti.

28 Nisan 2023 Saat: 10:05
CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Doğa Şanlıoğlu, Zonguldak Havalimanında sandık nöbetinde Gelen Kutusu
CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Doğa Şanlıoğlu, Zonguldak Havalimanı'nda sandık nöbetinde Gelen Kutusu

Sosyal medya hesabından paylaştığı görselde "Sandığa ve geleceğimize sahip çıkacağız" diyen Şanlıoğlu, seçmene seslendiği videoda ise "Bugün Çaycuma Havalimanı'ndayız. Malum bugün itibariyle 14 Mayıs seçimleri için ilk oylar kullanılmaya başlandı. Sandık güvenliği çerçevesinde çok önemsiyoruz ve bugün sandığımıza geldik" ifadelerini kullandı.

İlk sandıklar kuruldu

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında, yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların oy verme işlemi saat 08.00'de başladı. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) belirlediği seçim takvimine göre, 14 Mayıs'ta yapılacak seçim için yurt dışı ve gümrüklerde bu sabah başlayan oy kullanma işlemleri kapsamında, Zonguldak Çaycuma Havalimanı'nda belirlenen alana sandıklar kuruldu.

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Doğa Şanlıoğlu, sandık güvenliğine dikkat çekmek amacıyla havalimanına gitti. Burada paylaştığı video ile seçmene seslenen ve seçim güvenliğine vurgu yapan Şanlıoğlu, şunları söyledi:

"Sandığımıza geldik"

"Herkese merhabalar. Bugün Çaycuma Havalimanı'ndayız. Malum bugün itibariyle 14 Mayıs seçimleri için ilk oylar kullanılmaya başlandı. Sandık güvenliği çerçevesinde çok önemsiyoruz ve bugün sandığımıza geldik.

Umarım ülkemiz için 14 Mayıs akşamı bir bayram akşamı olur. Bize düşen en büyük görev ise sandıklarımıza sahip çıkmak. O yüzden şunu söylüyoruz: 'Biz kazanacağız, kimse kaybetmeyecek'"

"Sandığa ve geleceğimize sahip çıkacağız"

Şanlıoğlu, sosyal medya hesabından ise Zonguldak Çaycuma Havalimanı seçim sandığından görüntülü paylaşım yaptı. İlk oyların havalimanında kullanılmaya başlandığını söyleyen Şanlıoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için bugün ilk oylar kullanılmaya başlandı. Herkes için hayırlı olsun. Zonguldak Çaycuma Havalimanı Seçim Sandığındayız. Sandığa ve geleceğimize sahip çıkacağız. Biz kazanacağız. Kimse kaybetmeyecek."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑