SİYASET

CHP'de Jet Zafer çatlağı!

CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Yeşilgül, parti içinde büyük rahatsızlık yarattı.

5 Eylül 2013 Saat: 15:36
CHP'de Jet Zafer çatlağı!
CHP'de Jet Zafer çatlağı!
Her fırsatta MHP tandanslı olduğunu ifade eden Yeşilgül’ün CHP’den aday adayı olması yıllarca CHP’de siyaset yapan isimlerin büyük tepkisine neden oldu.

CHP Genel Merkezi’ne sahibi olduğu Apron Jet’in uçak ve helikopterlerini kiralayan ve bu yolla ciddi bir kazanç elde eden Yeşilgül’ün “ hem ticaret hem siyaset” yapıp, üstüne “ Ben aday olursam MHP’nin oyu da CHP’ye gelir” açıklamaları CHP tabanının büyük tepkisini çekiyor.

Özel ofisini bile 3 Hilal bayrakları ile donattığı bilinen Zafer Yeşilgül’ün, neden MHP değil de CHP’yi tercih etmesi ise merak konusu…

MHP RAHATSIZ!

Haber24.com muhabirlerinin MHP’ye yakın isimlerden edindiği kulis bilgilerine göre, MHP ismini kullanarak CHP’ye oy isteyen Zafer Yeşilgül’ün hem MHP’ye hem de CHP’ye büyük zarar verdiği görüşü yaygın bir şekilde dillendiriliyor.

ADAY OLURSA İSTİFALAR BAŞLAR!

Tarihinde ilk kez Etimesgut’u kazanma yolunda ibreyi yükselten CHP’nin, aday belirleme sürecinde yapacağı stratejik hatanın beraberinde istifaları getireceği iddia ediliyor. İsmin açıklanmasını istemeyen Etimesgut’ta yaşayan bazı CHP’liler, “MHP’li olmak ebetteki suç değil, ancak MHP’ye sempati duyan birisinin o partide siyaset yapması daha doğrudur. Dolayısıyla yıllarca CHP kadrolarında görev yapmış bir ismin aday olması teşkilatı da mutlu edecektir. Aksi durumda örgütte istifalar başlar”diye konuştular... 

DİPNOT: Sayın Zafer Yeşilgül, Haber24.com muhabiri tarafından seçim süreci ve konuya ilişkin  Ankara stüdyomuza davet edildi ancak kendisi programa katılmadı. Haber yayına hazırlandığı sırada ise yine Yeşilgül'ün ofisine telefonla ulaşan muhabirimiz, Sayın Yeşilgül'e cevap hakkı tanımak istedi, ancak telefona çıkan sekreter, Zafer Yeşilgül'lün yurt dışında olduğunu belirtti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑