SİYASET

CHP'de tek adam isyanı!.

CHP lideri, Aylin Nazlıaka’nın da olduğu bazı adayları belirlemek için yetki aldı. PM üyesi Yılmaz, isyan bayrağını açtı..

4 Şubat 2019 Saat: 09:30
CHPde tek adam isyanı!.
CHP'de tek adam isyanı!.

CHP'de, yerel seçimlere yönelik aday tespitinde yapılan son iki Parti Meclisi toplantısı, CHP'deki hizipleşmeyi gözler önüne serdi. Kılıçdaroğlu önceki gün parti meclisinde 'MYK'yı oylayın' diyerek rest çekti. 14'e karşı 44 oyla, bundan sonraki adayları belirleme ve belirlenmiş adayları değiştirme yetkisini aldı. Bu yetkiyle Kılıçdaroğlu'nun özellikle Maltepe'de Ali Kılıç, Silivri'de Özcan Işıklar, Bodrum'da Mehmet Kocadon ve Etimesgut'ta Aylin Nazlıaka'yı rahatlıkla aday gösterebileceği ortaya çıktı.




En çok tartışma da "Atatürk posteri tartışması" yüzünden partiden atılan eski vekil Aylin Nazlıaka'nın adı üzerinde çıktı. Odasındaki Atatürk resmini indirdiği iddiasıyla tartıştığı Nazlıaka'ya karşı çıkan PM üyesi ve milletvekili Necati Yılmaz, isyan bayrağını açtı. Kılıçdaroğlu'na PM tarafından verilen 'diktatör' yetkisine kızdı: 14'e karşı 44 oyla kurullarınızın yetkilerini devredin tek kişiye, sonra hep birlikte başkalarını suçlarsınız 'Tek adam yönetimi!' diye...

.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑