GÜNCEL

CHP'li vekil iddiasında çark etti!

İçişleri Bakanlığına Angeline Jolienin ziyaretiyle ilgili ziyaretin zamanlamasını ve CIA ajan mı? diye soran CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu, soru önergesinin twitterda TT olmasının ardından attığı yeni tweetlerle u dönüş

15 Eylül 2012 Saat: 23:19
CHP'li vekil iddiasında çark etti!
CHP'li vekil iddiasında çark etti!

DEDİKLERİME BEN DE ÇOK GÜLDÜM

İçişleri Bakanına, bugün ki Angelina Jolie ile yaptığı görüşmeye ilişkin verdiğim soru ön ergem büyük yankı uyandırdı.Yapılan yorumları inceledim ve bazılarına ben de çok güldüm, kimi benim çok film izlediğimden bahsetmiş :)

ÖNERGE ŞAKA DEĞİL

Önergemi şaka olarak nitelendirenleri saygıyla karşılıyorum fakat benim vurgulamak istediğim ciddi noktaları da bilmenizi isterim. ++Bizler hiçbir muhalefet milletvekili o kamplara önceden bildirmeksizin giremiyoruz, orada ne oluyor bilmiyoruz, göremiyoruz, öğrenemiyoruz.

HANGİ DİPLOMATI KIRMIZI HALIDA KARŞILADI

Bu ülkenin temsilcilerinden kaçırılan kamplara BM özel temsilcisi bir aktrisin alınması, önemsenmesi ve sorgulanması gereken bir olaydır. + Bir de İçişleri Bakanı kendisini kırmızı halı ile karşılamış ve basına kapalı bir görüşme gerçekleşmiş. Sn. Bakan bugüne kadar hangi .diplomatı kırmızı halı ile karşılamış bunu sordum. Fotoğraflarda Sn. Bakan kahkaha atarken görülüyor, konu bir mülteci meselesi, ortada ..savaş var, milyonlarca insan mağdur, görüşmede neye gülündüğünü merak ettim. Sn. Bakan sanırım yeni bir gaftan korktuğu için basına..müsaade edilmemiş. Bir de şu var ki ABD dünyada kültür sanatı kendi çıkarları için, gizlice, en iyi kullanan ülkedir, Bakanın bu konuda herhangi bir istihbari bilgiye-rapora sahip olup olmadığını sordum. CIA meselesi de budur.

Düşüncelerimden konuyla ilgili yorum paylaşan değerli yazarlarımızın da haberdar olmasını isterim Haberin veriliş şekli bu olunca dalgaya müsait oluyor evet, ama konu çok vahim bence, hele Sn. Bakanın tavırları...

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑