SPOR

Çin'den Sneijder'e 16 milyon Euro!

Çin kulübü Beijing Guoan, Burak Yılmaz'ı 8 milyon Euro'ya transfer etti. Bir diğer Çin temsilcisi Jiangsu Suning'in, Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için 16 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu iddiası ise sarı-kırmız

6 Şubat 2016 Saat: 14:25
Çin'den Sneijder'e 16 milyon Euro!
Çin'den Sneijder'e 16 milyon Euro!

Ara transfer döneminde Avrupa transfer piyasasına damga vuran Çin kulüpleri, Galatasaray'ın yıldızlarını gözüne kestirmiş durumda...

Fanatik'in haberine göre; Burak Yılmaz'ı 8 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna dahil eden Beijing Guoan takımının ardından bir başka Çin ekibi Jiangsu Suning de Galatasaray'ın kapısını çaldı. Jiangsu Suning temsilcilerinin, Galatasaray'ın 10 numarası Wesley Sneijder için 16 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ileri sürüldü. Hollandalı yıldıza da yıllık 7 milyon Euro'dan 3 yıllık kontrat önerildiği iddia edildi.

WESLEY SICAK BAKMIYOR

Galatasaray cephesinden henüz bu iddiayla ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak Sneijder ve menajeri Guido Albers'in, bu transfer teklifine çok sıcak bakmadıkları belirtildi. Zira Sneijder, Galatasaray'la imzaladığı son sözleşme gereği, sezon sonunda 7.5 milyon Euro'ya serbest kalabilecek. Bu madde sayesinde Hollandalı oyuncunun Avrupa kulüplerine transferi daha da kolaylaşacak.

RAMIRES VE TEIXEIRA

Sneijder için girişimde bulunduğu ileri sürülen Jiangsu Suning, Chelsea'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Ramires'i 28 milyon Euro'ya, Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira'yı da 50 milyon Euro'ya kadrosuna dahil etmişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑