GÜNCEL

Cinsel İlişki Vaadiyle Gasp

Adana'da 40 yaşındaki çiftçiyi cinsel ilişki vaadiyle gasp ettiler

31 Ocak 2013 Saat: 13:45
Cinsel İlişki Vaadiyle Gasp
Cinsel İlişki Vaadiyle Gasp
Adana'da, çiftçi 40 yaşındaki Aytekin S.'yi cinsel ilişki için 50 liraya anlaştıktan sonra götürdükleri ıssız yerde bıçakla yaralayıp 3 bin 500 lirasını gasp ettikleri iddiasıyla tutuklanan biri kadın, 3 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. 
Savcı, şüphelilerden 26 yaşındaki N.N.B. ile 20 yaşındaki H.T. hakkında 'yaralama' ve 'nitelikli yağma' suçlarından 24'er yıla kadar, 18 yaşındaki O.Ö. için ise 'suça yardım etmek'ten 12 yıla kadar hapis istedi. 
Olay, 24 Aralık 2012'de merkez Seyhan İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Atatürk Bulvarı üzerindeki Atatürk Parkı yanında otomobilinde bekleyen Aytekin S.'nin yanına yaklaşan O.Ö. "Kadın var görüşmek ister misin?" dedi. Aytekin S.'nin kabul etmesinin üzerine N.N.B. de yanlarına geldi. O.Ö., Aytekin S. ile N.N.B.'yi tanıştırdı ve cinsel ilişki için anlaşmalarının ardından "Bu kız tek başına gitmez" diyerek yanlarında bulunan H.T.yi de otomobile bindirip gönderdi. 
Üç kişi, gece Seyhan Nehri ile Merkez Park arasındaki ıssız yere gitti. Olay yerine ulaştıklarında H.T. araçtan inerek biraz uzaklaşırken Aytekin S. de arka koltuktaki kadının yanına geçti. Aytekin S., ilişkiye hazırlanırken kadın tuvalete gitme bahanesiyle otomobilden indi. Bu sırada dönen H.T., Aytekin S.'yi bıçakla yaraladı. Şüpheliler, yüzünden, kolundan ve sırtından yaralanan Aytekin S.'nin üzerindeki 3 bin 500 lira ile cep telefonu ve araç ruhsatını alarak kaçtı. Sonra da parkta bekleyen diğer şüpheli O.Ö. ile buluşarak parayı paylaştılar. 
Yaralı çiftçi, çevredekilerin ihbarı sonucu gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de çalışma başlattı. Gasp Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Bulvarı üzerindeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceleyerek, şüphelileri belirleyip yakaladı. Aytekin S. de şüphelileri teşhis etti. 'Yaralama' ve 'yağma' suçlamasını kabul etmeyen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 
Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, N.N.B. ile H.T. hakkında 'yaralama' ve 'nitelikli yağma' suçlarından 24'er yıla kadar, O.Ö. için ise 'suça yardım etmek'ten 12 yıla kadar hapis cezası istendi.  İddianame kabul edilirse şüphelilerin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑