GÜNCEL

Çocuk göstericilere şafak baskını

Adanada jandarma ekiplerinin yaptığı şafak operasyonunda, bölücü terör örgütü yandaşlarınca düzenlenen korsan gösterilere katılarak, esnafı kepenk kapatmaya zorlayan ve yolu trafiğe kapatan 5 çocuk yakalandı.

10 Kasım 2012 Saat: 15:20
Çocuk göstericilere şafak baskını
Çocuk göstericilere şafak baskını
Jandarma ekipleri, terör örgütü yandaşları tarafından cezaevlerinde bulunan örgüt mensuplarının başlatmış oldukları 'açlık grevlerine' destek vermek maksadıyla, Seyhan ilçesine bağlı Küçük Dikili bölgesi, Kavaklı, Söğütlü ve Çınarlı mahallelerinde, lastik yakma, bildiri dağıtma ve bölge esnafına kepenk kapattırma eylemleri gerçekleştirmeyi planladıkları yönünde bilgilere ulaştı.

Bu kapsamda; İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 06.00 sıralarında gerçekleştirilen operasyonla, esnafa bildiri dağıtan, Küçük Dikili Şehitlik Caddesi üzerinde lastik yakan ve çöp bidonları ile yolu trafiğe kapatan ve bu eylemleri kamera görüntüleri ile tespit edilen, 18 yaşından küçük E.A, F.B, Ö.G. A.K. ve R.A. yakalandı.

Konuyla ilgili jandarmadan yapılan açıklamada, 'Halkımızın güven ve huzur ortamını tehdit eden bölücü terör örgütü mensuplarının eylemlerinin önlenmesi, bu tür organizasyon içerisinde bulunan örgüt mensuplarının yakalanmalarına yönelik çalışmaların demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin büyük bir hassasiyetle devam edecektir.' denildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑