GÜNCEL

Çocuklarını katletti 'Ben bunu nasıl yaptım' dedi

Muğla Milas'ta cinnet getiren Tuğba G., iki çocuğunu defalarca bıçaklayıp öldürdü, ardından kendi yaşamına son vermek istedi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında anne sürekli olarak 'Ben bunu nasıl yaptım' diye bağ

31 Aralık 2012 Saat: 11:32
Çocuklarını katletti 'Ben bunu nasıl yaptım' dedi
Çocuklarını katletti 'Ben bunu nasıl yaptım' dedi
Bir elektrik şirketinde santral görevlisi olan Yaşar G., dün saat 22.00 sıralarında Ören beldesinde bulunan evine gitti. Zili çalmasına rağmen kapının açılmaması üzerine Yaşar G., pencereyi kırarak içeri girdi. 

ETRAF KAN GÖLÜYDÜ 

Ev kadını eşi Tuğba G. ile iki çocuğunu kanlar içinde yerde yatarken gören Yaşar G. durumu, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde 5 aylık Aylin G. ile 2 yaşındaki Ayhan G.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 

Yaralı Tuğba G. ise yapılan ilk müdahalelenin ardından ambulans ile İzan Özel Sağlık Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan kadının hayati tehlikesinin bulunan Tuğba G.'nin sürekli olarak "Ben bunu nasıl yaptım? Ben bunu nasıl yaptım?" dediği öğrenildi.

SORUNLARI OLDUĞU İLERİ SÜRÜLÜYOR

Jandarma olay yerinde delil aradı, incelemede bulundu. Ekiplerin, yapılan ilk incelemeye göre, cinnet getiren Tuğba G.'nin iki çocuğunu defalarca bıçakladıktan sonra yaşamına son vermek istediğinin belirlendiğini belirtildi. 

Tedavisi tamamlanan Yaşar G. ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Komşuları çiftin evliliğinde sorunların bulunduğunu ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑