KKTC

ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELİYOR!

KKTC-Girne Vergi Dairesi, Girne Trafik Şubesi’nin ardından şimdi de LefkoşaTapu Kadastro Müdürlüğü’nde yolsuzluk yapıldığı ortaya çıktı

15 Kasım 2012 Saat: 00:23
ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELİYOR!
ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELİYOR!
Lefkoşa’da Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde veznedar olarak çalışan Hülya Ulukavak’ın vatandaşlardan tahsil ettiği 29 bin TL’yi zimmetine geçirdiği iddia edildi. Zanlının Ocak-Şubat 2012 tarihleri arasında bu işlemi yaptığı açıklanırken, zanlı Ulukavak teminat talebi ile çıkarıldığı Lefkoşa Kaza Mahkemesi kararı ile serbest kaldı. Polis, yolsuzlukla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti. 

POLİS, “TAHSİLATI ÇALDI” 
Mali Suçlarla Mücadele Birimi’nin soruşturduğu tapu dairesinde yolsuzluk olayında zanlı olarak tutuklanan Hülya Ulukavak dün teminat duruşmasına çıkarıldı. Zanlı aleyhindeki iddiaları aktaran polis, 10 Ocak-16 Şubat 2012 tarihleri arasında Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde veznedar olarak çalışan zanlı Hülya Ulukavak’ın tahsil ettiği 29 bin 233 TL’yi çaldığını söyledi. 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR 
Polis, zanlı aleyhinde başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, ancak zanlının serbest kalması halinde soruşturmanın kalan kısmına etki edemeyeceğini belirtti. Soruşturmanın devam ettiğini, incelenmesi gereken evraklar olduğunu açıklayan polis, zanlının bu kapsamda uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. 
Lefkoşa Kaza Mahkemesi, aleyhinde soruşturma yürütülen zanlıyı teminatla serbest bıraktı. Zanlı Ulukavak, soruşturma tamamlanıncaya kadar yurt dışına çıkış yapamayacak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑