GÜNCEL

Çorum'da trafik kazası: 5 ölü

Çorum'un Sungurlu ilçesindeki trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Kaza, bir otomobilin karşı şeride geçip kamyonla çarpışmasıyla meydana geldi

8 Mart 2015 Saat: 11:48
Çorum'da trafik kazası: 5 ölü
Çorum'da trafik kazası: 5 ölü

Sürücüsü henüz belirlenemeyen 19 EE 631 plakalı otomobil, Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 4’üncü kilometresinde kontrolden çıkarak refüjü aşıp karşı şeride geçti. Savrulan araç, Murat İstanbullu (65) yönetimindeki kamyonla, ardından da Necmettin Damar (51) idaresindeki tırla çarpıştı.

Otomobilin lastiği patladığı için bariyerleri aşıp karşı şeride geçtiği belirtiliyor.

ARABADAKİ 5 KİŞİ DE CAN VERDİ

Kazada, otomobildeki 5 kişiden Burak Emrali (21), Erol Kaya (22) ve Aykut Tıknazoğlu (22) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanarak Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılan kimliği belirlenemeyen bir kişi de buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cenazelerin Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı, kimlikleri belirlenemeyen kişilerin isimlerinin tespitine çalışıldığı öğrenildi.

TRT MUHABİRİ KARDEŞİNİN ÖLÜM HABERİNİ OLAY YERİNDE ÖĞRENDİ

Trafik kazasında ölenlerden Burak Emrali, TRT'nin Sungurlu muhabiri Cahit Emrali'nin kardeşiydi. Cahit Emrali, kazayı duyup haber yapmak için olay yerine geldiğinde, ölenler arasında kardeşinin de olduğunu öğrendi. Fenalaşan muhabire sağlık ekipleri müdahale etti.

 

İşte faci kaza sonrası olay yerinden dehşete düşüren fotoğraflar:

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑