GÜNCEL

Çukurca'da operasyon

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde dün güvenlik güçlerinin arama tarama faaliyetleri sırasında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada, örgütün sözde Van eyaleti Kavaklı sorumlusu 'Andok’ kod adlı terörist Barış Tekçe öld

12 Ağustos 2015 Saat: 20:00
Çukurca'da operasyon
Çukurca'da operasyon
Hakkari- Çukurca yolunda dün saaat 08.00’den itibaren patlayıcı araması başlatan  askerler, Şine köprüsü ile Doğanlı mahallesi arasında kalan bölgede saat 09.00 sıralarında bir grup PKK’lının yolu iş makinesiyle kazdığını saptadı. Teröristlerin yolun belli noktalarına mayın yerleştirdiklerini ve köprüyü tahrip etmeye çalıştıkları belirlenince, güvenlik güçleri madahele etti.
İnsansız Hava Aracıyla bölgede sivil şahısların olmadığının teyit edilmesi üzerine bölgeye taarruz helikopterleri de sevk edildi. Çıkan çatışmada Van Eyalet sorumlusuna bağlı örgütün sözde Van Eyaleti Kavaklı Sorumlusu ’Andok’ kod adlı  Barış Tekçe  ölü ele geçti. Bu teröristin, Hakkari- Çukurca yolunu bir hafta süreyle kapatan grubun lideri olduğu belirlendi.
 
İŞ MAKİNESİNDE FOTOĞRAFI ÇIKTI
 
 
PKK’nın sözde Kavaklı sorumlusu olan ’Andok’un yemek sofrasında ve iş makinesinin kabininde çekilen fotoğrafları da ele geçti. Bölgede hendekte tuzaklanan, patlatılmaya hazır 20 mutfak tüpü bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑