GÜNCEL

Çukurova Isı, ‘2023 Türkiye Futgolf Şampiyonası'nın Ana Sponsoru Oldu

Radyant ısıtma sektörünün lider firması Çukurova Isı, 14-17 Aralık tarihlerinde Türkiye Futgolf Gençlik Derneği (FGSD) tarafından Antalya’da düzenlenecek ‘2023 Türkiye Futgolf Şampiyonası'nın ana sponsoru oldu.

12 Aralık 2023 Saat: 11:06
Çukurova Isı, ‘2023 Türkiye Futgolf Şampiyonasının Ana Sponsoru Oldu
Çukurova Isı, ‘2023 Türkiye Futgolf Şampiyonası'nın Ana Sponsoru Oldu

15 farklı ülkeden yaklaşık 250’ye yakın oyuncunun katılacağı şampiyona, ‘Çukurova Isı The Grand Final Turnuvası’ adıyla oynanacak.

Çukurova Isı, spora ve sporcuya olan desteğini Türkiye Futgolf Gençlik Derneği (FGSD) tarafından düzenlenecek ‘2023 Türkiye Futgolf Şampiyonası'nın ana sponsoru olarak sürdürüyor.

Eski dünya şampiyonlarının da mücadele edeceği turnuva, 14-17 Aralık tarihlerinde Antalya'nın Belek ilçesinde bulunan Cullinan Links'te ‘Çukurova Isı The Grand Final Turnuvası’ adıyla oynanacak.

2023 Türkiye Futgolf Şampiyonası'nın ana sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman Ünlü sözlerine şöyle devam etti: “Futgolf’ün dünyadaki çatı kuruluşu olan FIFG tarafından (Federation for International FootGolf) 500 puanlık olarak belirlenen ve 15 farklı ülkeden yaklaşık 250’ye yakın oyuncunun katılacağı Çukurova Isı The Grand Final Turnuvası, futgolf sporunun dünya genelinde en prestijli ve kaliteli turnuvalarından biri olma özelliğini taşıyor. Çukurova Isı olarak, Türk sporunun başarısını dünyaya tanıtacak olan turnuvanın destekçisi olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu değerli işbirliğinin hayata geçmesinde emeği geçen Türkiye Futgolf Gençlik Derneği’nin (FGSD) yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılacak tüm oyunculara başarılar diliyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑