GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından devlet, hükümet ve uluslararası kuruluş başkanları ile eşleri onuruna verilen akşam yemeğinde görüştü

11 Kasım 2018 Saat: 11:27
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa  Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından verilen akşam yemeğinde devlet, hükümet  ve uluslararası kuruluş başkanlarıyla bir araya geldi. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un davetlisi olarak  Birinci Dünya Savaşı'nı sonlandıran Ateşkes Anlaşması'nın 100. yıl dönümü  vesilesiyle düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere Paris'te bulunuyor.
 
 
 Erdoğan, Orsay Müzesi'nde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron  tarafından devlet, hükümet ve uluslararası kuruluş başkanları ile eşleri onuruna  verilen akşam yemeğine katıldı.
 
 Macron, Merkel ve Katar Emiri ile görüştü
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve eşi  Brigitte Macron ile sohbet etti.
 
 
Almanya Başbakanı Angela Merkel ile samimi bir şekilde sohbet eden  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü  (OECD) Genel Sekreteri Jose Angel Gurria ve eşi Lulu Quintana De Gurria ile de  bir süre görüştü.
 
 
 
Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Bosna Hersek Devlet  Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegovic, Libya Devlet Başkanlığı Konseyi  Başkanı ve Başbakanı Fayez al-Sarraj, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ve  Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri ile de bir süre sohbet etti.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑