GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan: YSK üyelerine çete demek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çiftçilere düzenlenilen iftar programında konuştu. Erdoğan, 'Biz mücadelemizi sandıktan aldığımız güçle kazandık. Mesele çok basit çaldılar, kimsenin sandığa el uzatmasına izin vermedik, şimdi de vermeyeceğiz' ifades

15 Mayıs 2019 Saat: 09:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan: YSK üyelerine çete demek...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: YSK üyelerine çete demek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  çiftçilere gerçekleştirilen iftar programında konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

15 Temmuz tarihimizde ak koyunla kara koyunun belli olduğu gündür. Milletimiz bu sınavdan alnının akıyla çıkmıştır. Çiftçilerimiz, demokrasinin mücadele verdiği o gecede asil duruş sergilediler. Birileri darbecilerle anlaşarak kaçarken, bizim çiftçimiz nasırlı elleriyle tanklara meydan okumuştur.

Ülkemizi bölmeye çalışıyorlar, böldürtmeyeceğiz. Ben Kürdü de severim Türkü de. Lazı, Çerkezi, Arnavutu ve 82 milyonu aynı seviyorum. Karşımızdakilerin dünyası da sadece kavgadan. Bir milletvekili çıkmış, darbelere ortam hazırlamaktan bahsetmekte. Bu topraklardan size darbe çıkmaz, bu topraktan bereket çıkar.

Ekonomimizi çalışmadan zenginleşmeye alışmış birkaç elitin sabotajlarına karşılık üç kat büyüttük. Savunma sanayimizi silah tüccarlarına rağmen geliştirdik. 

Sandık demokrasinin namusu, milletin onurudur. Mücadelemizi sandıktan aldığımız güçle kazandık. Mesele çok basittir çaldılar, kimsenin sandığa el uzatmasına izin vermedik, bugün de vermeyeceğiz. Sandığa gölge düşmüş ise doğru karar milletin hakemliğine başvurmak. Kimse milletin hakemliğinden kaçmasın, mızıkçılık yapmasın. Kimsenin suçlamaya hakkı yoktur. YSK üyelerine çete demekse demokrasiden nasibini almamaktır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑