GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye ağaç tepkisi: Bu iş CHP’yi bitirir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili vekillerle yaptığı toplantıda İBB'nin Çırağan Caddesi'nde hastalıklı olduğu gerekçesiyle 112 ağacı kesmesine sert tepki gösterdi. Kesimlerle ilgili Erdoğan, "Gezi’de 5-6 ağaç için kıyamet koparanları görüyorum burada

16 Mart 2022 Saat: 11:07
Cumhurbaşkanı Erdoğandan İBBye ağaç tepkisi: Bu iş CHP’yi bitirir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye ağaç tepkisi: Bu iş CHP’yi bitirir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Çırağan Caddesi'nde hastalıklı olduğu gerekçesiyle kesilen ağaçlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletvekilleri ile yaptığı toplantıda da gündem oldu. Ağaçların tedavi edilebileceğine dikkat çeken Erdoğan, İBB'yi eleştirdi.

"BU İŞ CHP'Yİ BİTİRİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Gezi’de 12-13 ağacı nakledeceğimiz halde dünyayı ayağa kaldırdılar ama buna ses çıkarılmıyor. Bunlar sadece ağaç değil, asırlık çınarlar. Bunlar tarihe şahitlik yapan çınarlar. Konuyu gündemde tutun. Bu iş CHP’yi bitirir. İstanbul milletvekillerimizin daha çok gündeme getirmesi lazım." ifadelerini kullandı. 

ANKARA-İSTANBUL’U KAYBETMEDİK

Erdoğan toplantıda, “2023 seçimleri çok önemli. Kırılma noktası olacak. Ankara ve İstanbul’u kaybetmedik. Belediye meclisleri bizde. Çok çalışın. 2024 seçimleri de çok önemli” dedi. Milletvekillerinin, bürokratlarla yaşanan sıkıntıları gündeme getirmesi üzerine ise Erdoğan’ın “Bürokratla savaşa savaşa, kapışa kapışa bu noktaya geldik. Siz o ilin vekilisiniz. Çalışmalarınızı yapın” dediği belirtildi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğandan İBBye ağaç tepkisi: Bu iş CHP’yi bitirir

 

Cumhurbaşkanı Erdoğandan İBBye ağaç tepkisi: Bu iş CHP’yi bitirir

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑