SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Kredi kartı borcu olanlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti'nin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada ekonomiyle ilgili müjdeleri peş peşe sıraladı.

8 Ocak 2019 Saat: 14:01
Cumhurbaşkanı Erdoğandan müjde üstüne müjde! Kredi kartı borcu olanlar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Kredi kartı borcu olanlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin TBMM grup toplantısındaki konuşmasında kredik kartı borçlarından esnafa krediye, sigorta primlerinden elektrikfaturalarına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

"Düzenli sosyal yardım alan vatandaşlarımızın aylık 150 kw saat elektrik tüketimlerini biz üstleniyoruz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kredi kartını ödemekte zorlanan kişiler için de Ziraat Bankası aracılığıyla borçların tek bir çatı altında toplanacağını belirtti.

 

İşte Cumhurbaşkanı'nın verdiği o müjdeler:

Kredi kartı borçları: Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çekenler mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilecek. Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme güçlüğü çeken bu kişilerin borcu tek bir çatı altında toplanacak. Ziraat'ten alınan kredi ile bu borç kapatılacak ve bu kişi aylık gelirine uygun bir şekilde geri ödemesini yapacak.

Esnaf: Halbank 2019'da 350 bin esnafa 22 milyar TL'lik kredi kullandıracak. Kurla ilgili tüm oyunlara rağmen dengelenmenin esnafa yansıması için 10 milyar TL'lik kredi ilk çeyrekte ödenecek.

Sigorta: Sigorta prim teşviki uygulaması kapsamında 500 ve üzeri sigortalı çalıştıran işyerleri için 3 puan desteği 5 puana çıkarılıyor.

Elektrik: Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi kişilerin aylık 150 kws'ye kadar olan elektrik tüketimlerini devlet üstlenecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑