GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da yapımı tamamlanan tesislerin hizmete alım töreninde konuştu...

28 Mayıs 2016 Saat: 16:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar..

Diyarbakır'da toplu açılış önce vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında gündeme ilişkin birçok konuya değinen Erdoğan, PYD armalı üniformalarla görülen ABD askerleri ile ilgili tartışmalara istinaden ABD'ye net mesajlar verdi. Erdoağan, "ABD'nin PYD'ye verdiği desteği kınıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'daki açılış töreni öncesi konuşmasından satır başları...

Açılışını yaptığımız 230 trilyon liralık bir yatırım olan Dİyarbakır terminal binasın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Diyarbakır Havalimanı bu yılın ilk 4 ayın 627 bin yolcuyu taşıdı. Diyarbakır'ı adeta dünyaya bir adım mesafesinde yaklaştırdı. Bugün diğer kurumlarızın yatırımları ile birlikte 558 trilyon lirayı geçen yatırımlarımız söz konusu.... Diyarbakır yeni bir dönüşüm yaşıyor.. Dedik ki biz bütünleştirmek için varız.

PKK SİLAH BIRAKMAYACAK, SİLAHLARI GÖMECEK
PKK terör örgütü Tanışık Köyü'nde vatandaşlarımızı katletti. Benim milletim ne diyor bu HDP'li vekiller benim verdiğim vergilerle bunlar maaş almasın istiyor. Dokunulmazlıklar kalktı. Şimdi yurt dışına kaçmaya başladı. Aynen Paralel Devlet Yapılanması ne ise bunlarda o... Kaçmayın neden kaçıyorsunuz. PKK silah bırakmayacak, gömecek... Bunlar bu işe alışık silahı bırakır sonra gelip alılar. Olmadı o zaman bu ülkeyi terketsinler.. Kardeşlerim Diyarbakırlı işadamlarımızın ilanları örnek teşkil ediyor. Bölge halkının bu şekilde açık tavır alması halinde örgüt biter... Masum insanları katleden bu örgüt bu milleri temsil edemez. Bu örgütle benim inançlı kürt kardeşimin bu örgütle işi olamaz...Masum insanları katleden bir örgüt bu toprakların bir parçası olamaz... Biz hayatımızın hiçbir döneminde hakikatlerle yüzleşmekten çekilmedik.

ABD ASKERLERİNİN PYD ARMALI ÜNİFORMALARI
Çözüm süreci dedik ama anlamadılar. Eşbaşkanlardan bir tanesi ne yaptı.. Kürt kardeşlerimi sokağa döktü. Yasin Börü 15 yaşında öldü. Bunlarda vicdan diye bir şey yok bunlar insanlıktan nasibini almamış... ABD askerlerinin PYD armalı üniformalarını kınıyorum...ABD yanlış yerde duruyor, kınıyorum. MGK'da tavsiye kararını aldık. PKK neyse paralel devlet yapılanması da odur.

..

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑