GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Salgınla mücadele bitmedi"

Türkiye'de koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler sayesinde vaka sayılarında hızlı bir düşüş yaşandı. Bugünden itibaren kapatılan bazı mekanlar açılarak yeni normal döneme geçildi.

1 Haziran 2020 Saat: 11:19
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Salgınla mücadele bitmedi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Salgınla mücadele bitmedi"

Koronavirüsvirüs (kovid-19) salgınına karşı alınan önemli tedbirlerin ardından vaka sayılarında hızlı düşüş devam ediyor. Aynı oranda ölüm ve yoğun bakımda olan hasta sayısı da azalırken, bu gelişmeler yüzleri güldürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günkü açıklamalarından sonra, koronavirüs salgını nedeniyle kapatılan bazı mekanlar 1 Haziran'dan itibaren açıldı.

"MASKE, MESAFE, TEMİZLİK KURALLARINA RİAYET EDELİM"

Cumhurbaşkalığı Sözcüsü İbrahim Kalın, bugün yeni normal döneme geçildiğini; ancak salgınla mücadelenin bitmediğini vurguladı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün yeni normal döneme geçiyoruz. Salgınla mücadele bitmedi. Gevşersek, rehavete kapılırsak salgın yayılabilir. Bu yüzden maske, mesafe, temizlik kurallarına riayet edelim. Bugüne kadar iyi getirdik. Başarımıza gölge düşürmeyelim" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑