GÜNCEL

Cumhuriyet coşkusu gece de sürdü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülke genelinde coşkuyla kutlanıyor. 81 ilde halk gece de Cumhuriyet bayramı için sokaklara döküldü

29 Ekim 2021 Saat: 23:25
Cumhuriyet coşkusu gece de sürdü
Cumhuriyet coşkusu gece de sürdü

Cumhuriyet’in 98’inci yılı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. İstanbullular, günler öncesinden başlayan kutlama hazırlıkları kapsamında bayramı, doyasıya kutladı. Kentin meydanları, sevilen sanatçıların özel repertuarlarıyla verdikleri konserlere ev sahipliği yaptı. İstanbulluları meydanlarda bir araya getiren etkinliklerde; Ziynet Sali, Üsküdar Meydanı'nda; Patron, Bağcılar Meydanı'nda; Yüzyüzeyken Konuşuruz, Kadıköy İskele Meydanı'nda; Melike Şahin, Topkapı Şehir Parkı'nda; Ezgi Eyüboğlu ise, Ümraniye Dudullu Metro'da sevenleriyle buluştu. Gün boyu süren konser etkinliklerde heyecan, Volkswagen Arena'da düzenlenen Kenan Doğulu konseriyle doruğa çıktı. Cumhuriyet Bayramı'nda özel repertuarı, dansçıları, özel ışık ve görsel şovuyla sahne alan Doğulu; konserde 10.Yıl Marşı'nı, 40 kişilik özel koro eşliğinde seslendirdi.

GALATA KULESİ’NDE VİDEO MAPPİNG GÖSTERİSİ YAPILDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, Türk bayrağı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ilişkin fotoğraf ve görseller, Kültür Varlıkları ve Müzeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan metin eşliğinde Galata Kulesi’ne yansıtıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑