SİYASET

CÜNEYD HOCA ÖN SEÇİMİ GARANTİLEMİŞ

CHP İzmit Belediyesi başkan aday adayı Cüneyd Özkürkçügil, partililerle kahvaltıda buluştu

20 Ekim 2013 Saat: 16:09
CÜNEYD HOCA ÖN SEÇİMİ GARANTİLEMİŞ
CÜNEYD HOCA ÖN SEÇİMİ GARANTİLEMİŞ

CHP İzmit belediye başkan aday adayı Cüneyd Özkürkçügil, Kocael,i Fuar içi Pelikan Restoran’da partililerle bir araya gelerek kahvaltılı toplantı düzenledi. Kahvaltıya 700’e yakın CHP'li üyeler katılırken, Özkürkçügil’e destek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aday adayı Ali Akdemir de toplantıya katıldı. Daha çok aile  havası  bir ortamda gerçekleşen toplantıda CHP'li üyeler  Fuar alanındaki Pelikan dügün salonuna  sıgmadı, çok kişide dışardan izlemek zorunda kaldı, salondaki ve dışarıda ki izleninler ÖZKÜRKÇÜGİL'in bu yarışta ipi gögüsledigidir.

10. YIL MARŞI
Toplantının ilk konuşmasını yapan CHP Büyükşehir Belediyesi başkan aday adayı Ali Akdemir, “Biz Cüneyd Özkürkcügil ile yola iki buçuk yıl önce çıktık. AKP’nin güçlü olduğu yerlere gittik, orada çalışmalar yaptık. Oralara hizmetin mütevazisinin bile uğramadığını gördük’’ şeklinde konuştu. Akdemir’in konuşmasının ardından salonda 10. Yıl Marşı’nın çalınmasıyla büyük bir coşku yaşandı. CHP üyelerinin coşku dolu alkışları arasında  konuşmasına başlayan Özkürkçügil, ‘’Dün hava bulutlu ve yağmurluydu, bugün ise hava açık ve güneşli. Bugünleri de hep birlikte güneşli günlere taşıyacağız’’ dedi.
‘BEN DEGİL, BİZ  OLACAĞIZ’
Kendinden oldukça emin siyaseye ısındıgınımı söylesek, yoksa beklenilenin üstünde CHP'li üyenin gelmesi ile enerji dopingi aldı desek daha iyi olur,  Konuşmasına başlarken Özkürkçügil  AKP'ye yüklenerek ''ya  olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol diyerek,, konuşmasına başladı. Özkürkçügil, “AKP’nin ne olduğu ortaya çıkmıştır. Köylüsü, çiftçisi, avukatı, doktoru, öğretmeni ezilmiştir. Biz CHP olarak ne yapacağız. Birlikte olmayı öğreteceğiz. Ben yaptım anlayışını ortadan kaldıracağız. Her yapılanı sosyal demokrat yaptı diyeceğiz. Yeşilova, Yenişehir, Tavşantepe buralar bizim oy kaybettiğimiz yerler, benim inancım şudur ki, uzun zamandır bu bölgelerlede iç içe çalıştıgımdan, bu defa buralardan yüksek oranda oy alacagımıza eminim. 
‘VİCDANINIZA DANIŞIN’’
Özkürkçügil sözlerine devam ederken, “27 Ekim’de sandığa gideceksiniz ve oy vereceksiniz. Oylarınız çok kutsaldır, istediğinize verebilirsiniz. Kenti güzel yönetemiyorlar. Kenti iyi yönetmek sosyal demokratların işidir. Herkes istediğine oy verebilir saygım var ama oylarınızı vidanızla verin. Vereceğiniz oylar ileriyi etkileyecek. Neye karar verirseniz verin bizi etkileyecek. 8 aday adayından kime oy verseniz verin bu karar doğru karardır’’ dedi.
‘KİRLİ SİYASETE HAYIR’
27 Ekim’de kim seçilirse seçilsin o bizim adayımızdır diyen Özkürkçügil, “Ben o kadar çalıştım. Seçilmesem ne olur diyorlar. Siyasetin içinde fark atmakta var kaybetmekte var. İzmit Belediyesi başkanı aday adayı oldum. Seçilmesem örgütüm bana ne görev verirse onu yaparım. Ama kimsenin kapı kolu olmam. Milletim ne derse onu yapmaya hazırım. Biz bu seçimi alacağız dost düşman çatlatacağız. Gümbür gümbür geliyoruz. Kirli siyaset yapmayacağız. Sonuna kadar gideceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Rüstem ÖZATA

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Aziz Şibga 21.10.2013 11:43
Artık eskiler bıraksınlar,yeni yüzlere fırsat tanıyıp yardımcı olsunlar.
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑