SİYASET

Cüneyd hocadan gövde gösterisi

CHP’den İzmit Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Cüneyd Özkürkçügil’e toplumun her kesiminden destek geldi

20 Eylül 2013 Saat: 20:08
Cüneyd hocadan gövde gösterisi
Cüneyd hocadan gövde gösterisi
İzmit Belediye Başkanlığı yarışına  bir yıl önce başlayan ve bu süreçte İzmit’in gezilmedik noktasını bırakmayan Prof.Dr. Cüneyt Özkürkçügil, aday adaylığı açıklamasını bugün CHP İzmit İlçe binası önünde yaptı.
Saatler öncesinden sokağı dolduran partili, partisiz yurttaşlar, Özkürkçügil’i sloganlar alkışlar eşliğinde karşılarken, basın açıklaması adeta bir gövde gösterisine dönüştü.
Prof. Dr. Özkürkçügil’in açıklamasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan  aday adaylarından Prof. Dr. Ali Akdemir, Keramettin Gençtürk, İzmit Belediye Başkanlığı için daha önceden açıklama yapan aday adayları, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri, CHP’nin yönetici ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Aday adaylığı açıklamasında yurttaşlara seslenen Özkürkçügil, “ Biz 9 aday adayı, hizmet için yola çıktık. Ancak bizler üç silahşörler gibiyiz. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için” dedi.
Bir yıldır sahalarda olduğunu belirten Prof. Dr. Cüneyd Özkürkçügil, “ İzmit’in, kırsal kesimleri, köylerin ve varoşların sorunlarını biliyorum. İzmit hasta bir kent. Ben de bu hastalığı tedavi etmek için göreve talibim” mesajını verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑