YAŞAM

Cüppeli Ahmet Hoca'dan 'Bursa konferansı'

Uludağ'da dün içki servisi yapılmayan bir otelde konaklayan Cüppeli Ahmet Hoca, bugün Bursa'da 5 bin kişi kapasiteli camide konferans verdi. Gazeteciler konferansa alınmadı.

10 Şubat 2013 Saat: 20:34
Cüppeli Ahmet Hoca'dan 'Bursa konferansı'
Cüppeli Ahmet Hoca'dan 'Bursa konferansı'

- ' Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Uludağ’da ailesiyle dinlendikten sonra Bursa’nın merkez Yıldırım İlçesi Çınarönü Mahallesi’nde Vakıf Külliyesi Pınar Eğitim Kültür ve Çevre Derneği tarafından düzenlenen konferansa katıldı. Yağmura rağmen çok sayıda kişi, Cübbeli Ahmet Hoca’yı dışarıda bekledi. Araçtan inen Cübbeli Ahmet Hoca, soda içtikten sonra dua oku15 ay sonra Bursa’ya gelen Cübbeli Ahmet Hoca, daha sonra 5 bin kişi kapasiteli camide konferans verdi. Vakıf yetkilileri tarafından Cübbeli Ahmet Hoca’ya plaket verildi. Ses düzeyinin yetersiz olduğu için kadınların olduğu bölüme ses gelmediğinin söylenmesi üzerine ise Cübbeli Ahmet Hoca, "Kadınlar kendi arasında konuşacaklarına beni dinlesinler" diyerek espri yaptı. 

Cübbeli Ahmet Hoca, 2 Mart’ta tekrar Bursa’ya geleceğini de söyledi. Konferans daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirildi. (Serhat TEZCAN - Faruk KAHRAMAN/DHA)

 

'ULUDAĞ'I ÇOK SEVİYORUM, AĞAÇLARA DUA EDİYORUM'

’CÜBBELİ Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Bursa’da toplantı öncesi Uludağ’da tatil yaptı. İçki servisi yapmayan Büyük Otel’de kalan Ünlü, kar üzerinde yürüyüp tatilcilerle sohbet etti. Cübbeli Ahmet, "Uludağ’ı çok seviyorum. Her yıl geliyorum. Cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez geldim. Bundan sonra daha sık geleceğim" dedi. 

Yolda gelirken ağaçları izleyip orman yangını olmasın diye dua ettiğini söyleyen Ünlü, cezaevi günlerine ilişkin, "Allah, o günleri iyiye çevirsin, sıkıntılı günler geçirdim, imtihan günleriydi" diye yorumladı. Sağlık durumu ile ilgili olarak, "Beyin damarlarım tıkalı bir süre hastanede kaldım, elden ayaktan düşmedikçe rüku ve secde yapabildikçe kendimi sağlıklı sayıyorum" dedi.  du, kurban kesildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑